ELFS
//

ELFS

Pronašli smo power suit u kojem ćete ostaviti besprijekoran dojam. Crno ELFS odijelo, koje čine oversize sako i hlače ravnih nogavica koje lagano padaju, istovremeno ostavlja sofisticiran i casual dojam kao da se niste previše trudili. Ovisno o tome kako ga stilizirate, ovo odijelo možete nositi u dnevnim i večernjim varijantama, a ovo je jedan od najprodavanijih komada sezone jer se sjajno uklapa i u jesenske proslave i vjenčanja. 

Može se stilizirati sa štiklama ili sandalama s remenčićima za elegantan, chic look ili opušteno s tenisicama za urbani, sportski stil. Upravo ta prilagodljivost čini ga neizostavnim komadom u garderobi svake žene koja prati modu i zna kako spojiti udobnost i stil. Bez obzira je li tvoje raspoloženje poslovno, casual ili glamurozno, ELFS crno odijelo pruža ti beskrajne mogućnosti kombiniranja. Savršen kroj i visokokvalitetni materijali jamče da ćeš izgledati besprijekorno u svakom trenutku, dok crna boja donosi dozu sofisticiranosti i bezvremenske elegancije. Uz klasičnu crnu boju, mogućnosti poigravanja s modnim dodacima su nebrojene. Možete izabrati cipele ili sandale u bojama, zlatne štikle, ili bijele kožne tenisice. A ako ga želite učiniti posebnim, jednostavan dodatak poput predimenzioniranog cvijeta, napravit će potpuni twist u glamurozno. 

Za poslovnu eleganciju, može se nositi s bijelom košuljom, minimalističkim nakitom i crnim salonkama i biznis torbom. No, za one koji vole malo opušteniji stil, može se kombinirati s basic bijelom majicom i modernim tenisicama. Za večernji glamur, ovo se odijelo jednostavno nosi na korzet ili svilenkasti top, te vrtoglavo visoke potpetice. Transformiraj odijelo u glamuroznu večernju kombinaciju uz svilenkasti top, statement naušnice i visoke potpetice. Crveni ruž i clutch torbica dat će završni touch za večernji izlazak.

Koji god styling izabrali, za početak jeseni i novu modnu sezonu, ELFS crno odijelo je ključni komad za sve one koji vole klasiku s malim pomakom. 

Moda