Launchmetrics
//

Launchmetrics

Proizvodi i tretmani MBR® trajno poboljšavaju i pomlađuju ten prema načelu njege od tri stupnja: priprema kože – njega – završetak njege.

Priprema kože kao uklanjanje mrtvih stanica s površine kože. Njega kao prodiranje visokodoziranih sastojaka do različitih specifičnih slojeva kože. Može započeti obnavljanje i oživljavanje staničnih funkcija svojstvenih koži. Završetak njege kao zadržavanje prethodno nanesenih sastojaka u koži.

Launchmetrics
//

Launchmetrics

Serumi su ključni proizvodi u MBR® njezi kože. Serum je vrsta kozmetičkog proizvoda koji posjeduje visoku koncentraciju aktivnih sastojaka i brzo se upija u kožu; njegovi aktivni sastojci mogu duboko prodrijeti u kožu, a pritom ne ostavljaju masni film. Budući da imaju visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, serumi daju mnogo vidljivije rezultate u odnosu na druge kozmetičke proizvode, i to u kratkom razdoblju. Kod osjetljive kože ipak treba biti na oprezu zbog visokog sadržaja aktivnih sastojaka.

Serumi

• su koncentrirani i djelotvorni izvori nutrijenata i hidracije

• ciljano djeluju na posebne zahtjeve i potrebe kože

• lakše se upijaju u dublje slojeve kože.

Serumi iz linije MBR® BioChange® predstavljaju osnovnu njegu za poticanje obnavljanja i oživljavanja staničnih funkcija kože te pružaju znanstveno pouzdano rješenje za otklanjanje umora iscrpljene i umorne kože. Također, izuzetno su pogodni za dodatnu intenzivnu njegu prije i nakon estetskih operacija i zahvata, za pospješivanje estetskih dermatoloških postupaka.

Cell Power Vital Serum

Serum za blistavost i odmoran izgled kože

Cell Power Vital Serum
MBR //

Cell Power Vital Serum

Visokokoncentrirana aktivna njega koja povećava aktivnost epidermalnih stanica. Posebno je primjerena kao kozmetički proizvod koji se nanosi nakon injekcija kolagena. Poboljšava funkcionalnosti kože regenerativnom proliferacijom stanica. Osjetno poboljšava strukturu površine i gipkost kože. Povećava i poboljšava sposobnost zadržavanja vlage. Potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži. Smanjuje borice i bore. Ima trenutačni učinak zaglađivanja i liftinga!

Tissue Activator Serum

Serum za energiju i jačanje kože

Tissue Activator Serum
MBR //

Tissue Activator Serum

Visokokoncentrirana aktivna njega sa sastojcima koji pospješuju funkcije dermalnih stanica.Posebno je primjerena kao kozmetički proizvod koji se nanosi nakon tretmana laserom. Potiče izgradnju tkiva i stvaranje kolagenskih vlakana tip I, III i IV. Osigurava bolje prianjanje kolagenskih vlakana i održava ravnotežu udjela kolagena u koži. Štiti od gubitka vlage i slobodnih radikala. Poboljšava strukturu elastina. Ima učinak liftinga i poboljšava elastičnost kože. Dovodi do vidljivog obnavljanja kože.

MBR® serumi se nanose ujutro i navečer. Nakon čišćenja i pripreme kože na lice nanesite odgovarajući serum i nježno ga umasirajte. Zatim nanesite preporučene završne proizvode MBR® za njegu kože. Cell Power Vital Serum i Tissue Activateur Serum mogu se upotrebljavati zasebno, ali i u kombinaciji. U slučaju da ih kombinirate, preporučuje se nanošenje jednog seruma ujutro, a drugog navečer.

Ljepota