Lacoste
//

Lacoste

Hladnije vrijeme donosi trend teških, puderastih i gurmanskih parfema, koji su savršeni za zimu, ali često preintenzivni za svakodnevne situacije. Uvijek smo u potrazi za parfemima koji će nam pružiti svježinu bez gušenja u javnom prijevozu ili izazivanja nelagodnih pogleda na poslu. Iako se svježi mirisi često smatraju kratkotrajnima, pronašli smo parfeme koji nude sportski duh, osvježavajuće note, te dugotrajnost i odličnu projekciju!

Lacoste
//

Lacoste

Lacoste je brend koji još od 1933. Pomiče i briše granice između sporta, mode i kulture življenja. Lacoste poznajemo po njihovim legendarnim polo majicama i amblematičnom krokodilu koji na svakom komadu isijava auru svih sportskih uspjeha postignutim u njegovom prisustvu. Ipak, Lacoste je daleko od samo sportske i modne priče, a 1968. su promijenili viđenje  svega što jedan urbani brend može lansiranjem svoje linije upečatljivih mirisa.

Lacoste
//

Lacoste

Njihovi parfemi dijele filozofiju samog brenda, odnosno kombiniraju jedinstveni francuski savoir-faire s sportskim stilom i elegancijom. Parfemska linija L.12.12., koja ime dijeli s kultnom polo majicom, nudi odličan izbor i za žene i za muškarce. Parfemi za žene utjelovljuju snagu i suptilnost, kombiniraju francusku eleganciju i sportsku energičnost, odlični su za žene koje imaju kontrolu nad svojim životom i pažljivo promišljaju svaki detalj. S druge strane, snaga i svestranost je ključ muških L.12.12. parfema. Svaki od njih vas čini urbanim avanturistom koji je spreman za svaku situaciju, istovremeno spreman i razigran.

L.12.12 ROSE SPARKLING Eau de Toilette

L.12.12. rose sparkling
Lacoste //

L.12.12. rose sparkling

Ovaj jantarno-voćni miris utjelovljuje razigrani duh legendarne Lacoste ženske polo majice: nezaboravno cool, inventivna, elegantna i uvijek moderna. Otvaraju ga svježe, voćne note mandarine i jabuke, a u sredini ih dočekuju note makarona, šećerne vune i đurđice. U bazi mu se nalaze odlične note vetivera i misterioznog pačulija, koje ga zaokružuju u blistavi i elegantni miris pogodan za svaku priliku.

L.12.12 ROSE Eau de Parfum

L.12.12. rose edp
Lacoste //

L.12.12. rose edp

L.12.12. rose edp
Lacoste //

L.12.12. rose edp

Inspiriran kultnom polo majicom, otkriva samouvjerenu i agilnu ženstvenost. Ponovno otkrijte pravila igre zahvaljujući svježini ovog cvjetno-voćnog mirisa. Energizirajuća zelena mandarina i svježa esencija mente miješaju se s mošusom i slatkom ružom, kulminirajući u osjećaju pokreta i elegancije. Položene na bazne note cedrovine i ambroksa, ovaj parfem se pretvara u pravo senzualno iskustvo

L.12.12 ROSE Eau Intense

L.12.12. rose eau intense
Lacoste //

L.12.12. rose eau intense

L.12.12. rose eau intense
Lacoste //

L.12.12. rose eau intense

Ovaj intenzivno svježi miris za žene objedinjuje svjetlinu bijelog čaja, ruže i cvjetova pamuka naglašenih toplim akordom sastavljenim od solarnog mošusa i sandalovine. Ovaj kontrastni susret toplog i hladnog donosi jedinstvenost ovom elegantnom cvjetno drvenastom ženstvenom mirisu.

L.12.12 BLANC  Eau de Toilette

L.12.12. bland edt
Lacoste //

L.12.12. blanc edt

L.12.12. blanc edt
Lacoste //

L.12.12. blanc edt

Inspirirana kultnom Lacoste polo majicom, otkriva samouvjerenu i agilnu muškost. Za svježe i aromatično otvaranje su zaslužni sočni grejp i kardamom, a žutu, energičnu sredinu ovog parfema čine tuberoza i ylang-ylang. Snažnu, samouvjerenu bazu mu čine note drvenastog vetivera i antilopa, a ovaj je miris zbog toga prigodan u apsolutno svakoj, urbanoj situaciji.

L.12.12 BLANC  Eau de Parfum

L.12.12. blanc edp
Lacoste //

L.12.12. blanc edp

L.12.12. blanc edp
Lacoste //

L.12.12. blanc edp


Još uvijek inspiriran kultnom Lacoste polo majicom, otkriva još samopouzdaniju muškost s intenzivnim drvenastim aromatičnim mirisom. Oštar miris limete i esencije eukaliptusa stapaju se sa sočnom borovinom i bogatom cedrovinom, kulminirajući osjećajem profinjene ugode. Bočicu krasi tamno sivi krokodil koji označava koncentraciju Eau de Parfum.

L.12.12 BLANC Eau Intense

L.12.12. eau intense
Lacoste //

L.12.12. eau intense

L.12.12. eau intense
Lacoste //

L.12.12. eau intense

Intenzivni miris u vječno enigmatičnoj fougere kategoriji spaja svijetlu mandarinu i umirujuću lavandu, a kadulja i kardamom se u njegovoj mirisnoj piramidi spajaju u toplom, aromatičnom vrtlogu. Bijela koža i sandalovina u njegovoj bazi ga pretvaraju u gotovo neopisivi i privlačni miris koji će oduševiti sve oko vas.

L.12.12 NOIR Eau de Toilette

L.12.12. noir edt
Lacoste //

L.12.12. noir edt

Miris koji budi sjećanja na tople ljetne noći. Hvatajući duh Lacostea, ovaj suvremeni fougere miris sadrži osvježavajuće note hladne lubenice, bosiljka, lavande i verbene, završene senzualnom tamnom čokoladom, kašmeranom i pačulijem.

Koji god parfem iz Lacoste L.12.12. linije odabrali, sigurni smo da će se savršeno uklopiti u vaš svaki životni trenutak!

Ljepota