Miu Miu
Imaxtree/ //

Miu Miu

Ako ste i najmanje uključeni u ovogodišnje trendove, odnosno sve ono što modna industrija trenutno smatra lijepim i nosivim, onda vam je sigurno jasno da je 2024. godina pufnastih suknji. Da se razumijemo, ovaj model suknje je jako dugo prisutan u modnom pejzažu, ali neko vrijeme je mjesto najpopularnijeg ispunjavala klasična pencil suknja, idealna za uredske ili večernje lookove. Kako god, brojni modni brendovi uključujući Miu Miu, Coach, Pradu i dr., nedavnim modnim revijama su vratili fokus na pufnaste i balon suknje koje su se onda preselile na street style scenu.

Imaxtree
Imaxtree

Najbolji opis pufnaste suknje je da je to komad nabranog ili lepršavog tekstila koji je uvučen na ili ispod koljena. Njezina silueta stvara glamurozni vizualni efekt koji se savršeno slaže s ostalim manje upečatljivim komadima. Naravno, brendovi poput Zare, Manga I Cosa su već pripremili replike suknji s modnih revija, što je samo pridonijelo sve većoj popularnosti ovoga modela. I dalje je najpoznatija ona velika bijela iz Zare, ali i u Mangu smo pronašli nekoliko kraćih verzija pufnaste suknji koje brojni influenceri na društvenim mrežama uspješno kombiniraju u svoje svakodnevne modne kombinacije.

Imaxtree
Imaxtree

Kako stilizirati pufnastu suknju?

Stiliziranje pufnaste suknje ovisi naravno o stilu pojedinca. Neki će ići na elegantnu opciju pa će je stilizirati uz blejzer i pamučni top, dok će se drugi odlučiti za nešto opušteniju opciju. O cijelom izgledu ovisi i duljina suknje. Kraća pufnasta suknja u kombinaciji s istim topom je idealan odabir za večernji izlazak, dok je duža suknja u kombinaciji s polo majicom i balerinkama savršen odabir za dnevne lookove.

Imaxtree

Kako god, u nastavku donosimo nekoliko ideja, pa ako ste već pojurili u trgovine i nabavili ova hit model, a još ga uvijek niste izvukli iz ormara jer ne znate uz što biste ga nosili, sada više nemate opravdanje. Vrijeme je da se svi kolektivno malo poigramo s ovim "življim" modelom suknje.

Kratka pufnasta suknja + majica + blejzer + tenisice + torba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Front Row Fashion Boutique (@frontrowfashionboutique)

Duga bijela pufnasta suknja + bijeli top + remen + balerinke + traka za kosu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margie (@margieeev)

Mini pufasta suknja + top + sandale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M O D E   M W A H (@modemwah)

Duga pufnasta suknja + jednodjelni kupaći kostim + šešir + sandale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margie (@margieeev)

Duga bijela pufnasta suknja + crveni top + čizme do koljena + torbica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Davis| FASHION BLOGGER (@silverovergold_)

 

 

 

 

 

Moda