Leonie Hanne
Instagram //

Leonie Hanne

Sigurno ste čuli za njemačku influencericu s londonskom adresom, Leonie Hanne. Prepoznatljiva po svom specifičnom stilu koji je utjelovljenje suvremenosti i elegancije, Leonie svakodnevno oduševljava brojne pratitelje na društvenim mrežama modnim komadima koji su često van cjenovnog ranga prosječne mlade osobe. Kako god, i dalje je inspiracija mnogim djevojkama, a nas je listajući fotografije na njezinom Instagram profilu zaintrigirao jedan od njezinih svakodnevnih lookova koji je idealan za ljetnu šetnju užarenim ulicama gradova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonie Hanne (@leoniehanne)

Leonie na fotografiji nosi monokromatsku komplet brenda The Frankie Shop koji se sastoji od duge bijele pencil suknje i bijelog prsluka. Ovu bijelu kombinaciju upotpunila je crnim Chanel sandalama, Bottega Veneta Andiamo torbom u smeđoj boji i Celine šiltericom.  Minimalan, a itekako efektan look za dane u gradu i obavljanje zadnjih obaveza pred godišnji. 

S obzirom na to da su svi komadi koje je nosila na nešto skupljoj strani, kako to i obično radimo, pronašli smo dupe svakog komada koji je Leonie nosila i tako "ukrali" njezin look. Donosimo ih u nastavku: 

Prsluk

Suknja

Sandale

Torba

Šilterica

 

 

Moda