qure
Fotografije: Vana Katančić //

bloom 22

Tik do već omiljenog Proljeće mini marketa u Sermagevoj ulici na kućnom broju 14A, bivša odvjetnica Ivana Gladović, zajedno sa suprugom, vizualnim umjetnikom Sašom Tkačenkom, otvorila je svoj beauty kutak Bloom 22. Ova destinacija već je neko vrijeme nezaobilazna adresa za ljubitelje njege kože i ljepote, a sigurni smo da će i oni koji to još nisu, uskoro posjetiti zagrebački Kvatrić u potrazi za beauty proizvodima koji zaista djeluju. 

qure
bloom22 //

qure

Ivana je oduvijek voljela skincare, a razne životne situacije i želja za produbljivanjem znanja o njezi kože, nekako su je prirodno dovele do Blooma 22. "Iza Blooma 22 stoje dvadeset i dvije godine posvećene potrazi za znanjem o sastojcima i proizvodima koji doista djeluju. Tijekom tih godina pratila sam razne promjene u beauty industriji, neke vrlo pozitivne, ali i neke krajnje zbunjujuće, koje su ostavile mnoge, pa tako i mene, izgubljenima u moru proizvoda koji na kraju nekako ne ispunjavaju svoja obećanja. Tako se i rodila ideja za Bloom 22” - ističe Ivana, koju je u ostvarivanju njezinog beauty projekta vodila želja da klijenticama i klijentima pruži ne samo proizvode, već i ključne informacije koje će im pomoći da te  proizvode pravilno biraju i koriste.

qure
bloom22 //

qure

“Vizija Blooma zapravo je vrlo jednostavna – utišati marketinšku buku i osnažiti vaše znanje i razumijevanje vlastite kože, kako biste postigli željene rezultate i otkrili najbolju verziju svoje kože. U Bloomu starenje vidimo ne samo kao prirodno i nezaobilazno, nego i kao potencijalno iznimno lijep proces ako ga takvim učinimo. Moderni, pomno i ciljano odabrani skincare proizvodi utemeljeni na znanstveno dokazanim sastojcima i činjenicama u tome vam svakako mogu biti od velike pomoći.“ – objašnjava  Ivana svoju beauty filozofiju.

qure
bloom22 //

qure

Bloom sada u svoj pomno odabrani asortiman uvodi i Qure, australski beauty brend iza kojeg stoje Hrvati, brat i sestra Matt i Kristina Orlić. Qure je na američkom tržištu možda najpoznatiji po svojoj LED maski, koju je američki Vogue uvrstio u najbolje, a koriste ju i zvijezde poput Lilly James ili Kylie Jenner, o čemu je pisao i magazin US Weekly

qure
bloom22 //

qure

LED tehnologija, bazirana na fotobiomodulaciji, odnosi se zapravo na korištenje fotona kako bismo utjecali na biološku aktivnost stanica. Istraživanja ove metode provode se još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, a danas se, između ostalog, koristi kao efikasna metoda smanjivanja upalnih procesa i bolova, pospješivanja zacjeljivanja, ali i pomlađivanja kože. Redovitom i pravilnom upotrebom ove maske, prve rezultate možete očekivati  već nakon 2 tjedna, dok će optimalni rezultati uslijediti nakon otprilike 12 tjedana.

qure
bloom22 //

qure

Uz već spomenutu LED masku, u Bloomu 22 moći ćete pronaći i njihov Micro-Infusion System, sustav za tretmane microneedlingom koje možete napraviti sami kod kuće, a kroz mjesec dana dostupan će biti i Q-urify filter za vodu, te brojni drugi noviteti.

qure
bloom22 //

qure

Uskoro će čitava ponuda biti dostupna i u Bloom 22 webshopu, ali Ivana savjetuje da prve konzultacije svakako  napravite uživo, kako biste odabrali optimalne proizvode i dobili najbolje rezultate. Bloom 22, dostupne proizvode i savjete za skincare možete pratiti i putem Instagrama.

Ljepota