Chufy SS24
Launchmetrics //

Chufy SS24

Svaki horoskopski znak osjećat će utjecaj ovog Mladog Mjeseca na svoj način, stvarajući jedinstvene dinamike i izazove. 

Ovan 

Ovaj tjedan Mladi Mjesec u Biku nastavlja podržavati vas na vašem putu ka uspjehu, posebno uz prisustvo Urana, benefika koji još uvijek boravi u istom znaku. Ulazite u razdoblje završetka i novih početaka koje će vam pomoći da postanete svjesniji svojih vrijednosti i materijalnih dobara. Proteklih nekoliko tjedana doprinijelo je vašem dugoročnom razvoju i transformaciji. Sada ste spremni za ulazak u novu sferu s više znanja i hrabrosti.

Bik 

Ovog tjedna, mladi Mjesec u vašem znaku pružit će podršku u procesu ozdravljenja veza, uključujući prijateljstva. S Jupiterom u vašem znaku još nekoliko tjedana, nastavljate rasti i razvijati se dok se pripremamo za ulazak u teritorij Merkura ovog mjeseca. Posvetite se ljubavi prema sebi, uživajte u romantičnim trenucima i usredsredite se na aktivnosti koje vam donose sreću. U konačnici, vaša godina proširenja i transformacije bit će još bolja.

Blizanci 

Ovaj tjedan predstavlja važan trenutak, s mladim Mjesecom u Biku ističući najintimnije aspekte vašeg života i podsjećajući vas na vaš potencijal prije nego što zakoračite u svoje godišnje doba. Mladi Mjesec označava početak, pružajući vam priliku za novi početak i osjećaj harmonije s vašim obavezama. Kasnije ovog tjedna, kada Mjesec pređe u vaš znak, stvari postaju još uzbudljivije, otvarajući se i povezujući se s vašim vrijednostima i svrhom, dok Pluton obećava dodatno snažno usmjerenje.

Rak 

Ovog tjedna jedan od ključnih tranzita je Mladi Mjesec u Biku, koji izaziva razgovore i refleksiju kod svih. U ovom trenutku, nalazite se u igri šaha, aktivno preuzimate kontrolu i postižete napredak u poslu ili školi. Ipak, važno je zapamtiti da je odmor imperativ kada se Mjesec premjesti u Blizance, podsjećajući vas da se odmorite dok nastavljate svoje bitke i osvajate pobjede. Tjedan se zatvara s Mjesecom u vašem znaku, što vam pomaže da se fokusirate i pronađete inspiraciju za ljubav.

Lav 

Ovaj tjedan, svi osjećamo utjecaj Mjeseca u Biku, budući da će se nalaziti u istom znaku kao i Jupiter. Ova dva moćna položaja na vrhu vaše ljestvice daju vam prednost da se nastavite boriti i vjerovati u ostvarenje svojih snova. Kada Mjesec prijeđe u Blizance, i dalje ćete osjećati snažnu povezanost s ciljevima koje ste postavili te uvidjeti koliko podrške primate od drugih.

Djevica 

Zemaljska energija ovog tjedna donosi osjećaj optimizma i nade za vaše putovanje. Mladi Mjesec će stvoriti trigon s vašim znakom, što će ojačati vašu odlučnost i povezati vas s mentorima i prijateljima koji će vas dodatno inspirirati. Kasniji ulazak Mjeseca u Blizance tijekom tjedna podržava vas u daljnjem širenju, rastu i stjecanju novih spoznaja.

Vaga 

Tranzit mladog Mjeseca u znaku Bika može označiti prekid kontrole koju vam prošlost može imati nad vama. Ovaj tjedan je fokusiran na iscjeljenje i napredak, posebno kada Mjesec prelazi u Blizance, potičući vas da ponovno pronađete svoje ambicije i perspektive u karijeri. Kako se tjedan bliži kraju, detaljiziranje i organiziranje obveza postaje lakše.

Škorpion 

Što se tiče uspostavljanja rutine, ovaj tjedan će vam biti od koristi. Međutim, mladi Mjesec će vas potaknuti da razmislite o svojim partnerima. Kasnije tijekom tjedna, pružit će se prilika za proširenje i daljnji rast u partnerstvu s Mjesecom u Blizancima, što će potaknuti želju za otvorenijim dijeljenjem sebe. Na kraju tjedna, Mjesec u vodenom znaku Raka donijet će vam mirno razdoblje i brojne prilike za odmor, za što ćete biti zahvalni.

Strijelac 

S Mjesecom u Biku, možete doći do revolucionarnih ideja koje vam daju motivaciju da se usredotočite na sebe i planirate za nadolazeće mjesece. Situacija postaje ozbiljnija kada se Mjesec spoji s Plutonom kasnije tijekom tjedna, dodajući vašem domu veze nešto uzbudljivo i primamljivo što će vas održati zainteresiranima za mogućnosti koje donosi sezona Blizanaca. Upoznavanje novih ljudi postaje lakše u ovom periodu jer se osjećate sigurnije u svoje želje i potrebe u partnerstvu.

Jarac 

Moćan Mladi Mjesec u Biku će stvoriti trigon s vašim znakom, pružajući vam podršku u prevladavanju izazova i dodajući vam trenutke radosti. Kada Mjesec prijeđe u Blizance, fokusirate se na osnovne zadatke s planom da ih lako rješavate. Tjedan zatvara veličanstveni Mjesec u Raku, koji donosi uzbuđenje u vaša partnerstva.

Vodenjak 

Početak tjedna obilježava Mjesec u Ovnu, potičući vaše ambicije i želju za postizanjem uspjeha. Energija postaje intenzivnija s Mladim Mjesecom u Biku, potičući vas da se vratite doma i povežete s korijenima. Kasnije tijekom tjedna, energija zraka će vas nadahnuti, s Mjesecom u Blizancima koji će vam pomoći da pređete granice i istražite nove horizonte.

Ribe 

Uspostavljajući energiju za ovaj tjedan, mladi Mjesec donosi osjećaj ekspanzije i obilja. Nakon toga, Mjesec u Blizancima potiče vas da se više povežete s obitelji i prijateljima. Tjedan završava s društvenom energijom Mjeseca u Raku, unoseći smirenost i optimizam u vaš romantični život.

 

 

 

 

Horoskop