Nobody Wants This
//

Nobody Wants This

U zadnjih nekoliko dana je pažnju privukla nova Netflixova serija "Nobody Wants This." Razlog zbog kojeg se toliko piše i priča o seriji je njezin glavni glumac Adam Brody. Naime, on glumi rabina Noaha koji započinje ljubavnu vezu s Joanne koju glumi Kristen Bell. Ova ljubavna drama spaja njihove različite svjetove s obzirom na to da Joane snima podcast o seksu i spojevima. 

Ovo nije prva Brodyjeva uloga Židova. u Foxovoj tinejdžerskoj drami "The O.C." je glumio mladog Setha Cohena. Los Angeles Times ga je tada prozvao "najseksi TV tinejdžerom." Za njega su napisali da je na ekranu "redefinirao" štrebera koji se toga ne srami. Brody je rođen u židovskoj obitelji, ali je rekao da prije ove uloge nije znao ništa o judaizmu. Zato je rekao da se za ulogu u Netflixovoj seriji "Nobody Wants This" trebao više učiti o svojoj vjeri. Kao mali je slavio židovske praznike i sudjelovao je u bar micvi što označava prijelaz iz djeteta u odrasli život. 

Njegova kolegica Bell je rekla da bi ga uvijek uhvatila da sluša neki židovski podcast ili čita židovsku knjigu te je njegovu posvećenost nazvala impresivnom. 

Brody je imao sporednu ulogu u filmu "Gospodin i gospođa Smith" iz 2005. godine, a za vrijeme snimanja su se Angelina Jolie i Brat Pitt postali par. Četiri godine nakon je glumio rock glazbenika u hororu "Jennifer's Body", a 2020. godine je glumio detektiva u "The Kid Detective." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

"Nobody Wants This" ima čak dvije povezice s kultnom serijom "Gossip Girl." Naime, naratorica serije je upravo Bell, a Brody je u braku s glumicom Leighton Meester koja je glumila Blair Waldorf u istoj seriji. 

Pop kultura