Launchmetrics //

Ako nemate ideje što trenutno odjenuti, duga suknja može biti odličan izbor za posao, večeru ili opuštenu kavu s prijateljicom. Duge suknje neizostavan su dio ženske garderobe, a u kombinacija s raznolikim topovima, nude beskrajne mogućnosti za kreiranje chic i svestranih outfita. Ova elegantna i praktična modna kombinacija, uz par dodataka, lako se može transformirati iz ljetnog u jesenski outfit, a u nastavku donosimo nekoliko jednostavnih prijedloga!

1. Suknja A-kroja i crop top

Suknja A-kroja pruža slobodu kretanja i udobnost, dok crop top balansira oštrinu suknje i dodaje opušten, mladenački štih. Ovaj look možete nadograditi kitten štiklama i oversized torbom za dan ispunjen obavezama, a kako biste ga prilagodili sezoni, dodajte mu baloner ili vuneni kaput. 

2. Plisirana suknja i top

Za romantične prilike, kombinacija plisirane suknje i topa s volanima idealan je izbor. Plisirane suknje stvaraju predivan efekt pri svakom pokretu, a uz top s volanima ili čipkastim detaljima, cijeli outfit dobiva sofisticiran ton. Ovoj kombinaciji možete dodati oversized sako i chic torbicu preko ramena.

3. Suknja s uzorkom i top bez rukava

Boho estetika vraća se na velika vrata, a suknje s uzorkom u kombinaciji s jednostavni topom bez rukava pravi su hit. Dodajte ovog kombinaciji neutralni kardigan i jahaće čizme i spremni ste za odlazak na posao. Također, suptilan nakit poput naušnica ili prstenja, može dodatno upotpuniti ovu kombinaciju.

4. Slip suknja i svileni top

Slip suknje od satena ili svile pravi su klasik za večernje prilike. Dodajte im svileni top na tanke naramenice, baloner, salonke i clutch torbica i spremni ste za sve svečane prigode. 

6. Asimetrična suknja i top

Ako volite eksperimentirati s modom, kombinacija asimetrične suknje i topa idealan je odabir. Kako biste ovaj look prilagodili temperaturama, dodajte mu najlonke, oversized šal i kožni baloner ili kaput. Također, jednostavne gležnjače i vrećasta torba mogu savršeno upotpuniti ovaj look. 

 

Moda