Meryl Streep
Profimedia //

Meryl Streep

Legendarna glumica, nominirana za najbolju sporednu ulogu u komediji "Only Murders in the Building", odlučila je napraviti odvažan modni iskorak s prekrasno krojenim odijelom u svijetloružičastoj boji brenda Alexander McQueen. Elegantni sako kombinirala je s odgovarajućim hlačama, dok je središnji detalj, nježna bluza s mašnom oko vrata, dodala ženstvenost njenom oštrom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HELLO! Magazine (@hellomag)

Monokromatski outfit upotpunila je malom ružičastom torbicom i svijetloružičastim naočalama koje su dale osobni i zabavni pečat cijelom izgledu. U kombinaciji s dijamantnim naušnicama i srebrnim sandalama, Marly je izgledala elegantno i chic dok je pozirala sa svojim agentom Kevinom Huvaneom. Za svoj beauty look, Streep je odabrala jednostavnu polupodignutu frizuru, a make-up je bio prirodan, s nježno naglašenim ružičastim usnama koje su se savršeno uklopile u cijeli look.

Iako nije osvojila nagradu, već je ista otišla u ruke Lize Colón-Zayas za The Bear, Streep je nesumnjivo trijumfirala na modnom planu. Pokazala je da godine nisu prepreka za odvažan, vibrantan look, pa definitivno zaslužuje našu titulu najboljeg looka s ovogodišnjih Emmyja

Moda