SHAQ
ccc //

SHAQ

Zato se pripremite za novu dozu energetskog boost-a izravno iz svijeta košarke uz CCC koji donosi kolekciju koja će podignuti vaš stil na novu razinu. Originalan dizajn, jedinstveni stil i sportski duh – sve to možete pronaći među novitetima s potpisom SHAQ branda. Šlag na tortu bila je posjeta i samog Shaquillea O'Neala Poljskoj, koji je u sklopu kampanje „Hej, ovo je SHAQ“ došao na poziv CCC-a sa svrhom osobnog predstavljanja kampanje i ponude.

Novu SHAQ kolekciju karakterizira dinamičan dizajn koji se ističe, kako na gradskim ulicama, tako i na terenu. U kolekciji se nalaze modeli savršeni za ljubitelje fizičkih aktivnosti, ali i za one koji traže jedinstvene dodatke za svakodnevni izgled. Među novitetima dominiraju modeli SHAQNOTIX, SHAQNOTIZE i SPIN MOVE, a svaki je od njih kreiran s posebnom pažnjom te u košarkaškom duhu.

SHAQNOTIX dolazi u tri boje: bijela sa zelenim akcentima, crna s intenzivnom crvenom i lavanda oživljena žutim i crnim detaljima. SHAQNOTIZE je dostupan u bijeloj s plavim elementima i jakim crnim akcentima, te crno-crvenoj kombinaciji. Ove hrabre boje osigurat će da ne prođete nezamijećeno. Kolekciju upotpunjuju modeli SPIN MOVE – klasičan dizajn savršen za ležerne, svakodnevne kombinacije.

No, to nije sve! U najnovijoj SHAQ kolekciji u možete pronaći i funkcionalne torbe i ruksake u sportskim, ali opet stiliziranim nijansama: crnoj, sivoj, crvenoj te u boji trešnje. Danas, kombinacija košarkaške funkcionalnosti i upečatljivog dizajna postaje nezaobilazan dio svakodnevnog stila, pružajući udobnost i praktičnost, ali i priliku za izražavanje jedinstvenosti. Zato ćete s ovim dodacima jedva čekati svoj trening, a nakon njega savršeno će upotpuniti baš svaki streetstyle look – posebno ako se odlučite za energičnu crvenu boja, koja simbolizira dinamizam i volju za akcijom, naglašavajući vašu snagu prilikom svakog koraka.

Najnovija SHAQ kolekcija nije samo moda – ona je način života koji naglašava sklad komfora i autentičnosti. Svi proizvodi dostupni su u CCC trgovinama i online na ccc.eu. Uhvatite košarkaški ritam i pokažite svoj jedinstveni stil!

Moda