Wolt
Promo //

Wolt

Prodaja sladoleda putem Wolt platforme bilježi značajan rast iz godine u godinu, što je znak sve veće popularnosti online narudžbi i brze dostave, a to potvrđuje i rast prodaje sladoleda za gotovo 200 % u odnosu na isti period ranije.

U Zagrebu, najprodavaniji je sladoled Ben & Jerry's s okusom Cookie Dough, dok ga u stopu prati Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie. Osim ovih okusa, stanovnici Zagreba uživaju i u Ferrero i Raffaelo sladoledu, Magnumu te domaćem Ledo sladoledu. Splićani imaju svoje favorite – Ferrero i Ledo Fun Time korneti vode na listi, a treće mjesto zauzeo je, neočekivano, pohani sladoled - unikatna slastica s hrskavom vanjskom korom i hladnim, kremastim unutrašnjim dijelom. Rijeka pak bira Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie za svog pobjednika, a slijede ga Carte Dor i Magnum badem.

Prema narudžbama putem Wolt platforme sve više Hrvata odlučuje se za velika pakiranja od 0.5L i 1L te kutije s nekoliko pojedinačnih sladoleda, idealne za druženja s obitelji i prijateljima zbog svoje praktičnosti. Korisnici iz ponude na Wolt platformi svakodnevno mogu birati okuse sladoleda više od dvadeset različitih brendova. 

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.

Lifestyle