Emma Roberts
//

Emma Roberts

Emma Roberts, omiljena glumica iz serije American Horror Story, izrekla je svoje sudbonosno da dugogodišnjem partneru, glumcu Codyju Johnu. U svom prepoznatljivom stilu, Emma je vijest podijelila putem Instagrama s veselom fotografijom i šaljivim natpisom: "Objavljujem ovo prije nego što moja mama svima kaže."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Roberts (@emmaroberts)

Ovaj šaljivi natpis referenca je na prošli incident iz 2020. godine, kada je Emmina majka, Kelly Cunningham, slučajno potvrdila njezinu trudnoću s bivšim dečkom Garrettom Hedlundom. Nakon tog incidenta, Roberts je iz šale blokirala svoju majku na Instagramu. Fotografija prikazuje zaljubljeni par u prirodi, a u fokusu je naravno prekrasan dijamantni zaručnički prsten. Ovaj model prstena samo je još jedan dokaz kako trenutno za zaručničko prstenje vrijedi mantra više je više, pa se tako možemo složiti da polako izlazimo iz one ere decentnih i neprimjetnih komada nakita. Barem kada govorimo o jednom ovako značajnom komadu koji će Emma, nadamo se, nositi cijeli život. 

Zaruke para očekivano su izazvale val čestitki na društvenim mrežama. Lindsay Lohan, Ashley Tisdale i Nina Dobrev među prvima su ostavile srdačne poruke u komentarima, a Lea Michele je uzbuđeno napisala: "Već planiram djevojačku!!! Tako sam sretna zbog tebe, draga!!!"

Emma i Cody  uglavnom su držali svoju vezu podalje od očiju javnosti, a prvi put su se zajedno pojavili u kolovozu 2022. Unatoč velikom interesu za njihovu vezu, par je uspio zadržati potrebnu distancu od medija. pa smo ih tako tek tu i tamo mogli uhvatiti na nekim većim događajima poput Coachelle i Tjedna mode u Parizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Roberts (@emmaroberts)

Zaruke Emme Roberts i Codyja Johna označavaju novo poglavlje u njihovim životima, a mi jedva čekamo vjenčanje za koje smo uvjereni da ćemo saznati od Emmine mame. Šalimo se naravno, čestitamo ovom veselom paru! 

Pop kultura