chanel //

Chanel je ponovno redefinirao granice mode predstavljanjem Première Sound Watcha. Ova inovacija spaja eleganciju ogrlice sa satom, stvarajući jedinstveni komad koji odražava Chanelov trajni utjecaj u industriji satova. Nakon uspješnog lansiranja Première Édition Originale prije dvije godine, s Première Sound, Chanel podiže svoju ponudu na novu razinu integrirajući modernu tehnologiju u bezvremenski dizajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHANEL (@chanelofficial)

Slušalice kao dodatak 

Ova ogrlica sa satom dolazi u paru sa setom žičanih slušalica, posebno dizajniranih kao in-ear monitori (IEM), koji se provlače kroz lance ogrlice. U doba potpune dominacije bežične tehnologije, Chanelova odluka da uključi žičane slušalice u ogrlicu može se činiti nekonvencionalnom, ali to je itekako promišljen potez utemeljen na praktičnosti koja, sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, prolazi jako dobro. Izbjegavajući potrebu za punjenjem, žičani IEM-ovi obećavaju dugovječnost, a osim toga, kabel za slušalice je uklonjiv, pa se sat može nositi i kao samostalna ogrlica.

Svjedočanstvo Chanelove sposobnosti da se razvija

Dizajn Première Sound Watch ostaje vjeran estetici originalnog Première sata. Sat ima izduženo osmerokutno kućište izrađeno od pozlaćenog čelika, s crnim lakiranim brojčanikom koji odiše sofisticiranošću. Lančana narukvica, ključni element Première linije, produžena je kako bi se sat transformirao u ogrlicu, a protkana crnom kožom, narukvica odražava dizajn Chanelovih kultnih torbica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHANEL (@chanelofficial)

Slušalice su savršeno usklađene sa satom koji je namijenjen svima onima koji cijene Chanelovu neusporedivu izradu i inovativni duh. S Première Sound Watchom, Chanel nastavlja pomicati granice svega onoga što luksuzni sat može biti. Bilo da se nosi kao sat, ogrlica ili modno-tehnički dodatak, Première Sound je svjedočanstvo Chanelove sposobnosti da se razvija, ostajući pritom vjeran svojim korijenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHANEL (@chanelofficial)

Moda