Kasia Smutniak u Armaniju
Profimedia //

Kasia Smutniak u Armaniju

Filmski festival u Veneciji i ove godine obilježilo je prisustvo mnogih slavnih imena, a među njima je posebno zasjala poljsko-talijanska glumica Kasia Smutniak. Glumica se pojavila u dva različita, ali jednako upečatljiva izdanja, koja su pokazala njenu sposobnost da nosi različite dizajnere s nevjerojatnom lakoćom i gracioznošću malu pomoć stilistice Glorije Ripamonti.

Gucci

Prvi put, Kasia je zablistala u custom made crnoj haljini koju potpisuje Sabato de Sarno. Ova jednostavna, ali izuzetno elegantna haljina, s pažljivo odabranim detaljima, istaknula je njenu vitku figuru i tetovažu, a cijeli look upotpunjen je impresivnim komadima Gucci nakita, uključujući veliku narukvicu, prsten te zlatne naušnice, koje su savršeno upotpunile njezin chic bob.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kasia Smutniak (@lasmutniak)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kasia Smutniak (@lasmutniak)

Giorgio Armani 

No, look koji nas je posebno oduševio je onaj brenda Giorgia Armanija. Na premijeri filma "Room Next Door" španjolskog redatelja Pedra Almodóvara, Kasia je odabrala total black outfit koji je uključivao hlače sa širokim nogavicama i atraktivan prsluk. Poseban detalj koji je dodatno privukao pažnju bio je pokrivač za glavu iz kolekcije Armani Privé 2019., koji je savršeno zaokružio njen izgled i podsjeti nas na slavne 70-e godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kasia Smutniak (@lasmutniak)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kasia Smutniak (@lasmutniak)

81. Filmski festival u Veneciji poslužio je kao idealna platforma za prezentiranje njezine modne vještine, pa je tako upravo onanaš najbolji look dana! 

Moda