T H E - D - C A R T
Instagram //

T H E - D - C A R T

Miu Miu je brend poznat po svojoj hrabroj estetici i inovativnim rješenjima, a sada nastavlja pomjerati granice. U suradnji s brendom New Balance, stvorili su jedinstvenu verziju "šlapa" koje su već postale novi modni hit. Inspirirane popularnim modelom New Balance 530 ove nove cipele zadržale su prepoznatljivu siluetu i udobnost tenisica, ali s dodatkom šlape odnosno papuče. Tako je stražnji dio tenisice uklonjen, a unutrašnji dio prilagođen kako bi se postigla funkcija klompe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli T H E - D - C A R T (@the.d.cart)

Ovaj dizajn omogućava jednostavno obuvanje i skidanje, što ih čini idealnim za sve one s brzim načinom života, a s obzirom na to da su izrađene od visokokvalitetne kože, posebno su i udobne. Garantirano će podignuti svaki outfit i dodati mu dozu ekstravagancije, a uskoro će biti dostupne u dvije boje, bijeloj i bež.

Na društvenim mrežama, cipele su postale prava senzacija pa su reakcije naravno raznolike. Neku ih apsolutno obožavaju, dok drugi smatraju kako je ovo samo još jedna cipela u nizu ugly shoe kategorije. Detalji o datumu lansiranja i cijeni još uvijek nisu poznati, no s obzirom na dosadašnje uspjehe ove suradnje, očekuje se da će klompe biti rasprodane u rekordnom roku.

Miu Miu i New Balance još jednom su pokazali kako spajanjem različitih modnih svjetova mogu stvoriti nešto inovativno i uzbudljivo, pa se veselimo vidjeti u kojim ćemo sve modnim kombinacijama uskoro viđati ovaj hit model. 

Moda