promo
Douglas //

promo

NJEGA LICA I TIJELA U SKLADU S JESENI

Niže temperature i suhi zrak zahtijevaju posebnu njegu kože. U ovom razdoblju ključno je u rutinu uvrstiti proizvode koji će joj pružiti intenzivnu hidrataciju i zaštitu. Preporuka stručnjaka je odabir bogatijih krema i seruma čiji su neizostavni sastojci poput hijaluronske kiseline, ceramida i vitamina E, koji pomažu u očuvanju vlažnosti i jačanju zaštitne barijere kože.

Osim njege lica, briga o tijelu je jednako bitna. Upotreba hranjivih losiona ili maslaca za tijelo može spriječiti suhoću i iritacije. Idealni su proizvodi s prirodnim uljima, poput shea maslaca ili kokosa, koji će vašu kožu učiniti mekom i glatkom. The Ritual of Ayurveda Shower Oil i Rituals Trial Set Ayurveda savršen su odabir za njegu uz koju ćete se opustiti i pripremiti za sve čari jesenskih dana!

PARFEMI KOJI ODRAŽAVAJU SEZONU

Ove jeseni, među najtraženijim parfemima ističu se Sabrina Carpenter Sweet Tooth Caramel Dream, čija slatka kombinacija karamele donosi toplinu i udobnost. Narciso Rodriguez All of Me nudi senzualnu cvjetnu notu, savršenu za romantične prigode, dok Burberry Goddess Intense obogaćuje mirisnu paletu drvenastim i orijentalnim tonovima, idealnim za večernje izlaske. 

Guerlain Absolus Allegoria Patchouli Ardent donosi profinjenu kombinaciju patchoulija i voćnih nota, stvarajući slojevit miris koji očarava, dok Jean Paul Gaultier Divine Le Parfum nudi luksuzne cvjetne i drvenaste note koje osvajaju na prvi dah. Za ljubitelje snažnijih mirisa, DIOR Sauvage Eau Forte Parfum kombinira začinske i citrusne tonove, pružajući intenzivnu i svježu aromu koja se savršeno uklapa u jesensko okruženje. Ovi parfemi nude raznovrsnost i priliku za istraživanje, pa ne zaboravite odabrati svoj favorit!

VAŠI FAVORITI ZA CJELODNEVNU NJEGU

Douglas Collection također donosi nekoliko noviteta koje već obožavamo! Garden Of Harmony Hand Wash Refill pruža blagu njegu ruku, dok Douglas Essential Micellar Water Refill učinkovito uklanja make-up i nečistoće. Perfect Glow Nail Polish osigurava sjajnu završnicu za vaše nokte, a Organic Coconut Nourishing Mask dubinski hrani kosu prirodnim sastojcima. Ne zaboravimo ni Hydrate & Refresh Hydrating Mask, koja osvježava i hidratizira kosu.

SAVRŠEN PAR ZA OČI I USNE

Nezaobilazna jesenska transformacija događa se i u make up rutini, vraćamo se izražajnijem make upu i zagasitijim tonovima. Upotpunite svoj make up sa Sisley PhytoEye Twist Sjenilom za oči, koje pruža besprijekoran izgled tijekom cijelog dana. Za savršenu završnicu dodajte Sisley Le PhytoRouge ruž za usne, koji dolazi u bogatim nijansama i obogaćen je hranjivim sastojcima, osiguravajući dugotrajnu hidrataciju i sjaj. Ova kombinacija stvara sofisticiran i upečatljiv izgled, idealan za svaku prigodu!

Listopad donosi i uzbudljivo izdanje Make Up School usluge u suradnji s brandom Sisley! Prilagodite svoju make-up rutinu aktualnim jesenskim trendovima i istražite bogate nijanse koje će savršeno odgovarati vašem tenu tijekom hladnijih mjeseci. Ne propustite priliku da unaprijedite svoju beauty rutinu - rezervirajte svoj Make Up School termin već danas u najbližoj Douglas parfumeriji i naučite kreirati SISLEY SOFT ROMANCE dnevni i noćni make-up look uz pomoć naših savjetnika za ljepotu.

Sve o make up školi u suradnji sa Sisley brandom pronađite na: Make up school - SISLEY Listopad | Douglas Web Shop.

Naš izbor noviteta možete pronaći u Douglas parfumerijama ili na douglas.hr.

Ljepota