algotherm
amadria park //

algotherm

Svi ljubitelji wellnessa 26. listopada u 12:00 imat će priliku u prostoru Royal Spa otkriti čaroliju morskih dubina kroz jedinstveni wellness program pod nazivom Algotherm Wellness Oaza. On je jedinstvena prilika za prepuštanje i uživanje u njezi proizvodima brenda Algotherm koja uključuje piling lica (10 min), Gua Sha masažu (5 min), tretman Krio globes kuglicama (5 min), revitalizirajuću peel-off masku (15 min) i tretman kisikom (10 min). Ponuda će uključivati i ekskluzivni Algotherm Lift'in 3D tretman podizanja i zatezanja kože (15 min) koji svakom licu daje osvježen i pomlađen izgled. Svaki posjetitelj dobit će poklon paket Algotherm proizvoda u praktičnim putnim veličinama.

algotherm
amadria park //

algotherm

algotherm
//

algotherm

Uz tretmane, posjetitelji će moći uživati i u wellness sadržajima kao što su solna sauna za dubinsko opuštanje, bazen, jacuzzi, turska i finska sauna, ledena fontana i zona za opuštanje. Za potpuno iskustvo opuštanja, posjetiteljima će na raspolaganju biti osvježenje u obliku aromatične vode, čajeva i svježeg voća, a za goste hotela cijena ovog wellness programa je 80 eura.

algotherm
//

algotherm

Koristeći morske alge za obnavljanje i revitalizaciju kože, ovaj prestižni francuski brend pionir je u kombiniranju prirodnih morskih sastojaka s inovativnim znanstvenim formulama, stvarajući proizvode koji dubinski njeguju, pomlađuju i štite kožu. Alge koje koristi u svojim tretmanima bogate su mineralima, vitaminima i antioksidansima, a prepoznate su po svojim regenerativnim i detoksikacijskim svojstvima. Certificiran je kao ekološki odgovoran, s naglaskom na održivo korištenje morskih resursa i zauzima važno mjesto u wellness ponudi Amadria Park Hotela Milenij. Spajanjem kvalitetnih ekološki održivih sastojaka i vrhunske tehnike, posjetitelji će imati priliku doživjeti harmoniju kože i uma, istovremeno uživajući u luksuznim sadržajima hotela.

Hotel Milenij
Amadria park //

Hotel Milenij

Hotel Milenij
Amadria park //

Hotel Milenij

Oni koji žele iskusiti cjelokupni doživljaj Francuskog vikenda, imaju priliku odabrati posebno osmišljenu ponudu koja sadrži smještaj u odabranoj kategoriji soba hotela Milenij te brojne sadržaje koji će upotpuniti svaki boravak, a to je bogati buffet doručak, osigurano parkirno mjesto te jedinstvena prilika za privatnu kupnju u "Krie Design" uz posebne cijene za goste. 

Hotel Milenij
Amadria park //

Hotel Milenij

Također, u raskošnom ambijentu restorana Argonauti, 26. listopada, svi zainteresirani mogu se prijaviti i uživati u nezaboravnoj Gurmanskoj večeri s francuskim potpisom. Ovaj ekskluzivni događaj koji počinje u 20:00, posjetitelje vodi na profinjeno gastronomsko putovanje kroz bogatu tradiciju francuske kuhinje. Svako jelo, pomno osmišljeno i pripremljeno s vrhunskim sastojcima, savršeno je upareno s odabranim francuskim vinima, dok će glazba uživo stvoriti ugodnu atmosferu. Posebna cijena ove večere za goste hotela je 80 eura, dok je za vanjske goste cijena 100 eura.

Hotel Milenij
Amadria park //

Hotel Milenij

Rezervirajte svoje mjesto za Vikend u francuskom stilu u Hotelu Milenij, Algotherm Wellness Oazu i Gurmansku večeru s francuskim potpisom i prepustite se jedinstvenom vikend putovanju kroz Francusku. Rezervaciju je moguće obaviti kontaktom na broj: +385 51 202 000 ili putem mail adrese: hotel.milenij@amadriapark.com.

Ljepota