Margot Robbie
Profimedia/ //

Margot Robbie

Prije mjesec dana obradovala nas je vijest kako je Margot Robbie postala novo zaštitno lice legendarnog parfema Chanel No. 5. parfema. Ova nova prekretnica u njezinoj karijeri dolazi nakon nekoliko vrtoglavih godina ispunjenih filmskim uspjesima, a s kratkim filmom See You at 5, koji je režirao renomirani redatelj Luca Guadagnino, Margot staje uz bok ženama poput Marilyn Monroe i Nicole Kidman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHANEL (@chanelofficial)

U kratkom filmu, Margot glumi uz kolegu Jacoba Elordija, a film se poigrava temama sudbine, snage i neovisnosti. U crno-zlatnoj Chanel haljini od tvida, glumica utjelovljuje bezvremensku ljepotu koja odražava samu esenciju Chanel No. 5: klasično, ali suvremeno. Ta sinergija prisutna je ne samo u liku kojeg Robbie igra, već i u njezinoj karijeri. Od složenih uloga na ekranu do suvremene producentice, Margot Robbie konstantno pomjerati granice i postavljati nove standarde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHANEL (@chanelofficial)

Dok Robbie započinje ovo novo poglavlje s Chanelom, obožavatelji imaju još mnogo čemu da se raduju. Ona i Elordi ponovno će glumiti zajedno u adaptaciji Orkanskih visova 2025. godine, pod redateljskom palicom Emerald Fennell. Svaki projekt koji preuzme Margot učini svojim, pa tako i njezino partnerstvo s Chanel No. 5 nije iznimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHANEL (@chanelofficial)

Ljepota