Ralph Lauren S25
Launchmetrics //

Ralph Lauren S25

U idiličnom Hamptonsu na  prostranom imanju od 19 hektara u Bridgehamptonu, Ralph Lauren je predstavio svoju proljetno/ljetnu kolekciju za 2025. godinu. Kombinirajući luksuz i prirodu na način koji je postao sinonim za ovaj legendarni američki brend, događaj je privukao brojne slavne osobe i postavio visoke standarde za predstojeću modnu sezonu.

Proslava bezvremenske američke elegancije

Brend je prikazao široku paletu dizajna kroz svoje linije Ralph Lauren Collection, Purple Label i Polo Ralph Lauren, za muškarce, žene i djecu, a Khalily Stables imanje, poznato po svojim slikovitim pejzažima i elitnim konjičkim sadržajima, poslužilo je kao savršena kulisa za priču koju je Ralph ispričao. Poznati modeli i Ralphove muze Christy Turlington i Naomi Campbell, prošetali su pistom utjelovljujući suštinu Hamptonsa - rustikalni šarm prožet profinjenom elegancijom.

Tako je prva serija lookova uključivala skladne kombinaciju boja nadahnute obalom i boho chic estetikom, a nije nedostajalo ni klasičnih Ralphovih krojeva i suvremenih silueta. Torbe od prevrnute kože, heklani gornji dijelovi, kožna remenja i naravno, elegantne pamučne košulje, prenjele su bohemijski osjećaj i uhvatile duh Hamptonsa, regije koja za Ralpha predstavlja dom i inspiraciju.

Razigranost i neopterećenost 

Sljedeća serija lookova pomogla nam je da bulje zaronimo u sreću i obiteljsku povezanost, osjećaje koje ovo mjesto probuđuje u dizajneru. Tako su pistom prošetali modeli čije su kombinacije savršeno kontrirale nježnoj boho estetici, a fokus je bio usmjeren na jače tonove boja poput crvene, zelene, žute, narančaste i plave. Ove ekscentrične boje, Ralph je uspješno primirio uz remenje od antilopa kože i klasične karirane sakoe i tako stvorio elegantne i funkcionalne svakodnevne lookove. 

Mornarske majice, denim, kravate s razigranim motivima i blještava pokrivala za glavu inspirirana 60- im i 70-im godinama, također su bili centralni elementi kolekcije, a ne smijemo zaboraviti ni elegantne jahače čizme koje će biti veliki hit i ove sezone. Sve u svemu, kolekcija je predstavila sve ono što se od brenda očekuje - bezvremensku eleganciju oživljenu neustrašivom igrom uzoraka i boja na jedan suptilan i jako Ralph Lauren način.             

Kako bi događaj bio još posebniji, dizajner je doveo svoj čuveni restoran Polo Bar iz Manhattana u Hamptons, gdje su neka od najvećih imena američke mode poput Nine Garcíje, Ushera, Naomi Watts, Jude Law, Justina Theroux, Brandona Sklenara i dr., mogli uživati u pomno odabranom jelovniku. Poseban gost bila je i Prva Dama Amerike Jill Biden, odjevena u elegantno crno odijelo, a u nastavku donosimo još neke od najboljih celebrity lookova s revije!

Moda