Tokyo street style S25
LAUNCHMETRICS //

Tokyo street style S25

Ulični stil Tokija oduvijek je bio na čelu svjetske mode, s mješavinom smjele individualnosti i dubokog poštovanja prema tradiciji. Tako su se i za kolekcije proljeće/ljeto 2025., ulice Tokija pretvorile u vibrantne piste na kojima smo imali priliku uočiti nekoliko novih trendova, a jedan od njih su definitivno Asics tenisice. Sanovnici Tokija besprijekorno integriraju ove sportske cipele u svoju svakodnevnu garderobu, a posebno ih vole nositi uz lepršave ženstvene haljine s pomoću kojih stvaraju jak modni kontrast. 

Cargo hlače ove sezone dolaze u živopisnim bojama i nekonvencionalnim tkaninama, a mogli smo ih vidjeti u kombinacijama s grafičkim majicama koje stanovnici Tokija obožavaju. Jarka crvena, električna plava i neonska zelena u fokusu su i ove jeseni, a u Tokiju ih kombiniraju s metalik materijalima, naglašavajući tako poznati futuristički duh grada.

Da ne duljimo previše, u nastavku donosimo nekoliko omiljenih street style lookova koje smo do sada uočili na ulicama Tokija, grada koji definitivno ima veliki utjecaj na svjetsku modu i dizajn. 

 

Moda