Imaxtree by Launchmetrics //

Iako ponekad svoju sposobnost 'zaobilaženja istine' koriste u dobre svrhe, ipak ova karakteristika ima negativnu konotaciju jer budmo iskreni - nitko ne voli laži. Kako ne bismo upadali u njihove zamke, istražili smo koja su to tri znaka koja treba držati na oku i koje je potrebno dva puta provjeriti. Jeste li među njima? 

Blizanci 

Blizanci nose sa sobom simboliku dualnosti i prilagodljivosti. Poznati po šarmu i duhovitosti, oni također imaju impresivnu sposobnost preoblikovanja istine. Pod vladavinom Merkura, božanstva komunikacije, Blizanci su obdareni jezikom koji vješto manevrira kroz laži i poluistine. Njihova urođena znatiželja i ljubav prema uzbuđenjima često ih potiču da tkaju priče kako bi začinili svoj život. No, njihova dvostruka narav znači da istu vještinu uvjeravanja mogu koristiti i poslovne svrhe, u vidu diplomacije i naopredovanja. 

Škorpion

Škorpion nosi auru tajnovitosti i intenziteta. Poznati po svojoj strastvenoj naravi i oštrom intuitivnom umu, Škorpioni su majstori u istraživanju dubina ljudske psihe, uključujući i svoju vlastitu. Iako ne koriste laži tako često kao Blizanci, kada to čine, čine to s iznimnom strategijom. Škorpioni su vješti u manipulaciji, koristeći svoj magnetski šarm i precizno planiranu taktiku kako bi zamaglili svoje prave namjere. Njihova sklonost kontroli i tajnovitost čine ih izazovnim protivnicima u svakoj igri prevara.

Ribe

Ribe plove kroz dubine mašte i emocija. Pod vladavinom Neptuna, planete iluzije i duhovnosti, Ribe su obdarene živom maštom koja pomiče granice između stvarnosti i fantazije. Iako obično neće namjerno obmanjivati druge, njihova sklonost izbjegavanju sukoba i nelagode može ih navesti da izbjegnu istinu ili uljepšaju činjenice. Ribe su suosjećajne duše koje često streme harmoniji iznad sukoba, ponekad se služeći bijelim lažima ili izostavljanjem detalja kako bi održale mir. Njihova priroda puna suosjećanja može ih potaknuti da ispričaju priče o empatiji i razumijevanju, čak i ako to znači odstupanje od istine.

Horoskop