Iadera, Pool, Woman
//

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Nije tajna da nedostatak sunca i stresan zimski period nerijetko rezultira osjećajem nespremnosti na sve što donosi dinamično proljeće. Potrebno je stoga dobro se resetirati i pripremiti za ljepše dane, pune novih poslovnih obaveza, putovanja i događaja.

Kako vam zvuči ‘punjenje baterija‘ uz senzualni wellness odmor i ekskluzivne SPA tretmane? Sve to uz pjenušac, gastronomske delicije i zabavne aktivnosti? Upravo to, ali i puno više donosi Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kod Zadra, utočište dizajnirano za uživanje. 

Hotel & Spa Iadera Yearly Offer

Hotel & Spa Iadera Yearly Offer

Wellness program Hotel & Spa Iadera - Moonlight SPA -  dobio je svoju nadogradnju! Riječ je o Moonlight SPA Extravaganza ekskluzivnom konceptu koji uz vrhunsko spa iskustvo na raspolaganju ima i dodatne aktivnosti – od radionica slikarstva i gline, sve do plesne škole salse i bachate, kao i vrhunskih glazbenih nastupa. Sve to uz Aufguss rituale i standardnu ponudu svima omiljenog Moonlight SPA kasno večernjeg spa iskustva, u kojem možete uživati svake subote od 18:00h pa sve do ponoći.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Iadera, Pool, Woman

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Izgubite nakratko pojam o vremenu (ali ne i mjestu) dok se prepuštate trenucima duboke opuštenosti i prepuštate se skladu tijela i duha u wellness oazi hotela, veličanstvenom Acquapura SPA centru na čak 6.000m2. Oduševite svoje nepce vrhunskim kulinarskim kreacijama i simfonijom okusa, a sve to uz šarm zadarske obale. 

Falkensteiner Hotel & Spa IaderaAdult, Back, Bathing, Female, Floor, Flooring, Lighting, Person, Pool, Woman.Falkensteiner Family Hotel DiadoraDI Diadora, Adult, Back, Bathing, Female, Floor, Flooring, Lighting, Person, Pool, Woman, Family Hotel Diadora, Resort Punta Skala, Adult, Bathing, Female, Floor, Lighting, Person, Pool, Swimming, Water, Woman

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

U luksuznom ambijentu okruženom mirisnim ritualima i čarobnoj mediteranskoj atmosferi tim Falkensteiner Hotela & Spa Iadera pripremio je posebne ‘poslastice‘ kao što nastupi klapa i bendova,  radionice slikarstva i gline, razne fitness aktivnosti, a posebno spa iskustva osigurat će i Aufguss rituali koje će za goste izvoditi certificirani stručnjaci iz Slovenije i Hrvatske.

Falkensteiner Resort Punta Skala

Falkensteiner Resort Punta Skala

Okružen morem i zelenilom, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nalazi se na prostranom zelenom poluotoku, u sklopu Resorta Punta Skala te oduševljava impresivnom arhitekturom i vrhunskom gastronomskom ponudom. Ovdje je na raspolaganju Acquapura SPA centar koji se prostire na čak šest tisuća četvornih metara, sa šest bazena, panoramska sauna s pogledom na zadarski arhipelag kao i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom i morskom soli.

Lifestyle