Dyson ontrac
promo //

Dyson ontrac

Riječ je, naime, o prvim Dyson Hi-Fi audio slušalicama Dyson OnTrac™ koje omogućavaju 55 sati slušanja glazbe sa samo jednim punjenjem, a pritom su i najbolje u svojoj klasi kada je riječ o uklanjanju izvanjske buke. No navedene značajke ovih slušalica tek su djelić njihovih impresivnih performansi.

Iako su Dyson OnTrac™ slušalice predstavljene s velikom pažnjom, tvrtka je ovim lansiranjem obilježila i širenje svog polja djelovanja izvan poznate tehnološke domene koja uključuje uređaje za sušenje i stiliziranje kose, održavanje doma i pročišćavanje zraka.

Dyson OnTrac™ slušalice svojim inovativnim performansama donose posve novo iskustvo uživanja u glazbi. Kako bi stvorio optimalne uvjete za slušanje, Dyson OnTrac™ uključuje vlastiti algoritam za Active Noise Cancellation (ANC) koji koristi 8 mikrofona, te semplira izvanjski zvuk 384.000 puta u sekundi uklanjajući do 40 dB neželjene buke. Također, Dyson OnTrac™ slušalice donose i poboljšani raspon zvuka. S 44-milimetarskim, 16-ohmskim neodimijskim drajverima zvučnika i naprednom obradom audio signala, Dyson OnTrac™ osigurava da se svaka nota ili riječ prenesu s najvećom preciznošću, reproducirajući frekvencije od niskih 6 Hertza do visokih 21.000 Hertza. Osim uklanjanja neželjene buke i poboljšanog raspona zvuka, Dyson OnTrac™ slušalice mogu reproducirati glazbu čak 55 sati sa samo jednim punjenjem, što osigurava do dva tjedna slušanja čak i kada je ANC aktivan. Sve to dolazi u paru s vrhunskom udobnošću, pažljivo odabranim, visokokvalitetnim materijalima i ergonomskim dizajnom koji osigurava stabilnost, istovremeno smanjujući pritisak na ušima.

"Misija Dysonovog audio inženjeringa je očuvanje integriteta umjetnikovih zvučnih valova, bez smetnji. Želimo također kreirati slušalice koje će ljudi obožavati, koje će biti uzbudljive i na koje će biti ponosni. S preko 30 godina iskustva u aeroakustici, svladali smo fiziku zvuka. Reducirajući buku zahvaljujući našim anehoičnim komorama i stručnim inženjerima, primijenili smo i dodatno proširili svoje znanje o zvuku kako bismo razvili slušalice Dyson OnTrac™. Naše prve audio slušalice koje idu preko uha daju najbolji ANC u klasi, iznimnu kvalitetu zvuka i cjelodnevnu udobnost korištenjem jedinstvenih materijala, dizajna i mogućnosti prilagodbe", objasnio je glavni inženjer tvrtke, Jake Dyson.

Osim na performanse slušalica, Dyson je posebnu pažnju posvetio i dizajnu. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, Dyson OnTrac™ slušalice dolaze u četiri osnovne kombinacije boja, no zahvaljujući dostupnim nijansama vanjskih kapica i jastučića za uši, koje možete uparivati s osnovnim bojama, nudi preko 2.000 različitih mogućnosti da svoj model učinite jedinstvenim.

Cijena ovih visokokvalitetnih slušalica iznosi 519 eura, a uz njih dolaze i elegantni ukrasi, u iznosu od 50 eura.

Lifestyle