MADONNA i CHRISTOPHER CICCONE
Profimedia //

MADONNA i CHRISTOPHER CICCONE

‘’Mog brata Christophera više nema’’, napisala je Madonna u emotivnoj objavi na Instagramu jučer u kasnim večernjim satima prema našem vremenu. Christopher Ciccone je preminuo u 63. godini života u krugu obitelji i svog partnera, glumca Raya Thackera. Plesač, dizajner i kreativni vizionar je sa sestrom Madonnom imao kompliciran odnos, no karijera u showbusinessu im je počela u istom trenutku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Madonnina emotivna objava je poput putovanja u prošlost, na sam početak njene karijere u New Yorku tijekom osamdesetih. Christopher i Madonna su zajedno preselili u New Yorku u potrazi za slobodnijim i kreativnijim životom koji nisu mogli živjeti u Michiganu. Oboje su spas pronašli u plesu i, kako navodi, uz njega su preživjeli sve: od epidemije AIDS-a do svih teških životnih trenutaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonnachartsww (@madonnachartsww)

Christopher je bio veliki dio njene karijere na samom početku. Pojavljivao se kao njen back-up plesač u spotovima za pjesme Lucky Star i Everybody, a kasnije je postao njen službeni koreograf. Radio je kao producent i kreativni direktor njenih najpoznatijih turneja kao što su nezaboravna Blond Ambition turneja 1990. i kontroverzna The Girlie Show turneja 1993. Ciccone se kasnije proslavio kao koreograf i vizionar, a nakon suradnje s Madonnom je producirao turneje i glazbene spotove za Dolly Parton i Tonyja Benneta. Osim toga, okušao se kao modni dizajner, slikar i dizajner interijera.

MADONNA i CHRISTOPHER CICCONE
Profimedia //

MADONNA i CHRISTOPHER CICCONE

Sve svoje uspjehe i odnos sa sestrom je doveo u pitanje 2008. kada je izdao knjigu ‘’Život sa mojom sestrom Madonnom’’ u kojoj ju je prikazao kao opsesivno-kompulzivnu i upitnog karaktera, te je naposljetku iznio razne, šokantne detalje o njenom braku s Seanom Pennom. Madonna je bez obzira na to održala korektan odnos s bratom, te su se iznova zbližili nakon što mu je prije nekoliko godina dijagnosticiran rak.

Pop kultura