Nobody Wants This
Instagram //

Nobody Wants This

Za sve nas koji smo u jednoj večeri pogledali cijelu prvu sezonu Netflixove serije Nobody Wants This, stižu odlične vijesti! Potvrđeno je snimanje druge sezone serije koja je preko noći postala ultra popularna te se još uvijek nalazi na vrhu Netflixove ljestvice u Hrvatskoj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Nobody Wants This je skupila nevjerojatnih 26,2 milijuna pregleda u prvih 11 dana od objavljivanja. Osim toga, serija je podigla prašinu zbog premise. Ako vam je promakla radnja, Joanne i rabin Noah se zaljubljuju i započinju romantičnu vezu bez obzira na to što ona nije Židovkinja. Ono što je mnoge nagnalo da gledaju ovu seriju je što su mnogi kritičari napisali da označava povratak ljubavnih drama/komedija koje smo gledali prije dvadesetak godina. Prikaz zdrave veze je potaknulo razgovore među nešto mlađom generacijom, ali i onom starijom koja je odrasla gledajući ljubavne serije i filmove u kojima jedan lik uvijek mora gušiti drugog. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

"Nevjerojatna glumačka postava, ekipa, producenti i redatelji su zaslužni za seriju kakvu gledamo. Reakciju na seriju su više od onoga što sam ikada mogla sanjati" rekla je autorica Erin Foster. Novi suradnici na scenariju druge sezone serije su Jenni Konner i Bruce Eric Kaplan. "San je raditi na ovoj seriji. Erin je rijetka kreatorica koja s kristalno čistim smjernicama i osjećajem za suradnju. Velika sam obožavateljica njezine serije i sretna sam što ću ponovno surađivati s Kaplanom i Sarah Heyward." rekla je Konner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Foster (@erinfoster)

Foster je ispričala da je za Nobody Wants This pronašla inspiraciju u stvarnom životu. Lik Joanne je dijelom nadahnut njome jer je se ona u stvarnom životu vjenčala za Židova i sa sestrom snima podcast "The World's First Podcast." One toliko ne pričaju o seksu i spojevima, nego o prijateljstvu, sestrinskom odnosu, majčinstvu, tjeskobama, neplodnosti. “Ova se serija temelji na jedinoj dobroj odluci koju sam ikad donijela: zaljubiti se u finog židovskog dječaka”, rekla je Foster. 

Pop kultura