Sabrina Carpenter
Instagram //

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter je krajem rujna započela petu koncertnu turneju "Short N' Sweet" u Columbusu u Americi. Prije toga je nastupala kao jedna od predizvođačica na The Eras turneji Taylor Swift. Ovo nije njezina prva turneja, ali izgleda da ovog puta sve izgleda i zvuči baš kao Sabrina Carpenter. Istina je da je učila od kolegica koja se trenutno nalazi na najvećoj svjetskog turneji u povijesti za koju se predviđa da je premašila zaradu od 2 milijarde dolara, a nije još niti došla svom kraju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Sabrina Carpenter se ističe svojim humorom u koji miješa seksepil. Velika uvijena plava kosa koja pokriva cijela leđa, rumeni obrazi i šljokičasti outfiti - ovako izgleda za vrijeme cijelog nastupa. Sve je toliko pomno isplanirano, a ona se pobrinula da nije svaki nastup isti. U sredini showa, zavrti bocu koja joj odredi sljedeću pjesmu. Pjesme između kojih može birati su "Mamma Mia" ABBE, "That Don't Impress Me Much" Shanie Twain, "Kiss Me "benda Sixpence None the Richer, "Material Girl" Madonne i jedna njezina "Busy Woman." Taj dio nastupa izvod u takozvanom conversation pitu u obliku srca koji su bili poznati u 70-ima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Koncert započinje glasom koji Carpenter govori da je vrijeme za koncert, a ona ubrzanim koracima izlazi na stage zamotana velikim ogrtačem. U to ga baca i otkriva kristalni korzet te u to počinje svirati prva pjesma s albuma Short N' Sweet, "Taste," Cijeli stage izgleda kao kuća ili, kako ju je ona nazvala, Barbie Dreamhouse. Ne izgleda kao da ste došli na koncert u arenu, nego u kazalište ne Broadway. Carpenter iskorištava svaku prostoriju te kuće u različitim fazama koncerta. Tako za vrijeme pjesme "Bed Chem" leži na okruglom krevetu u dnevnoj sobi okružena crvenim zavjesama. Prije te pjesme, na velikim ekranima piše: "Preporučuje se roditeljska diskrecija." Carpenter je odgovorila na komentare da njezini nastupi nisu za djecu koja se nalazi u publici na što je ona odgovorila da onda ne trebaju dolaziti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Trenutak u kojem njezin humor sjaji je kraj. Koncert završava s njezinim najvećim hitom "Espresso" i kratkim video isječcima.  "Na izlasku obavezno provjerite štandove s merchom. Ima puno robe ili je možda nema. Možda je rasprodano. Ne znam. Snimila sam ovo prije nekoliko mjeseci" našalila se u videu, snimljenom u retro stilu što se uklapa u estetiku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Promijenila je i kraj pjesme "Outro" koje je uvijek mijenjala. Čini se da se nije htjela ponavljati, a možda više nije imala inspiracije, pa se odlučila za promjenu. "Ispričavamo se za prekid programa zbog tehničkih poteškoća" glasi rečenica koju kaže na kraju pjesme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by brina’s lovers 💋 (@slutsforsabrina)

Pop kultura