celine //

Celine je oduvijek bio sinonim za visoku modu i neusporediv pariški stil, a sada napokon dublje ulazi u beauty svijet lansiranjem dugoočekivanog ruža za usne Le Rouge Celine Satin Lipstick. Cijena istog je oko 70 eura, a ovaj uzbudljivi debi već je izazvao veliki odjek u beauty industriji, pa ne sumnjamo kako će ruž uskoro parirati Chanel ili Gucci proizvodima za usne. Hedi Slimane, bivši kreativni direktor Celinea, stoji iza ovog novog projekta, što je i više nego vidljivo, pa je tako rezultat proizvod koji nije samo kozmetički artikl, već simbol bezvremenskog luksuza.

celine //

Ruž za usne kao nijedan drugi

Le Rouge Celine Satin Lipstick više je od lijepog crvenog ruža. Njegova duboka, živopisna nijansa, poznata kao Rouge Triomphe, omaž je Parizu, gradu u kojem su crvene usne zaštitni znak svake elegantne žene. To je boja koja uspijeva biti hrabra, a istovremeno svestrana, savršena za prijelaz iz dnevnog u večernji look. Ovaj ruž pažljivo je formuliran s kremastim, satenskim finišom koji pruža sjaj bez previše upadljivosti. Formula je bogata hranjivim sastojcima koji osiguravaju da vaše usne ostanu hidratizirane i njegovane tijekom cijelog dana.

celine //

Jedan od najposebnijih elemenata ovog ruža za usne je definitivno njegov miris. Inspiriran parfemima iz 1970-ih, Le Rouge Celine Satin Lipstick odiše notama rižinog praha i ruže uz prepoznatljiv puderasti ton koji je Hedi Slimane dosljedno koristio u Celine Haute Parfumerie kolekciji.

celine //
celine //

Slimane je pri dizajnu pakiranja nadahnuće pronašao u zlatnom nakitu Luja XVI., glavnoj karakteristici francuskog klasicizma kasnog 18. stoljeća, te u modernim Art Deco elementima. Zlatna tubica, koja je istovremeno luksuzna i funkcionalna, osigurava preciznu aplikaciju, dok utisnut Celineov monogram daje dodatnu dozu luksuza. Pakiranje je također refillable, što znači da je ovaj novi  Le Rouge Celine Satin Lipstick dizajniran za dugovječnost. 

Ljepota