POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

11.02.-17.02.

Tjedni horoskop: Izazovi na poslu i u ljubavi za neke znakove zodijaka

Ena Klarić

horoskop ellehr tjedni horoskop astrologija
Tjedni horoskop: Izazovi na poslu i u ljubavi za neke znakove zodijaka

Ovaj tjedan donosi intenzivnu kozmičku energiju koja će imati snažan utjecaj na sve znakove Zodijaka. Posebno će se osjetiti u područjima ljubavi i poslovnih prilika. 


Nebeski položaji potiču dublje emocionalne veze, jačajući povezanost između partnera i otvarajući vrata novim romantičnim mogućnostima. Na poslovnom planu, kreativnost i inovacije bit će ključne, dok će se podupirati hrabrost u donošenju odluka i pokretanju novih projekata. Sada je vrijeme da se prepustite kozmičkom toku i iskoristite moćne energije koje vas okružuju. Istražimo kako će se ova dinamična kozmička atmosfera odraziti na svaki horoskopski znak u nadolazećem tjednu.

Ovan 

Ovaj tjedan donosi intenzitet i povezanost u vašem ljubavnom životu. Strastvena energija Marsa dodaje iskru vašim vezama, bilo da ste slobodni ili vezani. Budite hrabri u izražavanju svojih želja jer je komunikacija ključ za otključavanje romantičnog potencijala koji vas okružuje. Neka vaša nastojanja u karijeri zasjaju. Poravnanje Jupitera i Sunca pojačava vašu profesionalnu snagu, otvarajući prilike za napredovanje. Iskoristite trenutak pokazujući svoje inovativne ideje i surađujte s kolegama kako biste dosegnuli nove visine u karijeri. Financijski izgledi ovog tjedna obećavaju za Ovna. Venera, planet obilja, baca povoljan sjaj na vaša novčana pitanja. Iskoristite ovo vrijeme za procjenu svojih financijskih ciljeva i razmislite o novim načinima ulaganja ili poboljšanju vještina upravljanja novcem. Uravnotežite strast sa strpljenjem i ambiciju sa zahvalnošću. Harmoničan pristup ne samo da će poboljšati vaše odnose, već će vam pružiti stabilne temelje za osobni i profesionalni razvoj.

Bik 

U ljubavnim odnosima, naglašava se važnost iskrene komunikacije za jačanje veza. Za one koji traže ljubav, otvorenost za nove mogućnosti može rezultirati neočekivanim romantičnim susretima. Uz Sunce u vašem sektoru dobrobiti, fokusirajte se na brigu o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Na poslovnom planu, ambicija i naporan rad donose priznanje i napredak, posebno uz podršku timskog rada. U financijama, budite oprezni s planiranjem proračuna i dugoročnim ciljevima. Prihvatite promjene otvorenog uma i dopustite sebi da rastete u skladu s evolucijom.

Blizanci 

Ovog tjedna, Blizanci, naglašava se važnost iskrenog izražavanja osjećaja u vašim odnosima. Za slobodne, otvorenost za nove ljubavne prilike može donijeti uzbudljive susrete. Briga o zdravlju postaje prioritet, potičući vas da se posvetite aktivnostima koje potiču ravnotežu uma i tijela. Na poslovnom planu, vaša svestranost i prilagodljivost donose nove prilike za napredak. U financijama, budite pažljivi s planiranjem i budite otvoreni za savjete stručnjaka kako biste postigli stabilnost i prosperitet. Prihvatite promjene s otvorenim umom i budite spremni rasti i prilagoditi se novim okolnostima.

Rak 

Početak tjedna donosi romantičnu atmosferu za Rakove. Ako ste u vezi, očekujte duboke emocije i iskrene razgovore s partnerom. Slobodne Rakove privlači netko tko potiče njihovu intelektualnu stranu. Važno je biti ranjiv i otvoren kako biste izgradili trajne veze. Što se tiče zdravlja, fokus je na cjelokupnom blagostanju. Prakticirajte svjesnost kako biste smanjili stres i redovito vježbajte za održavanje tjelesne kondicije. Na poslovnom planu, očekujte prilike za napredak i priznanje. Vaš trud bit će primijećen, što može dovesti do pozitivnih promjena u karijeri. Financijski, važno je pažljivo upravljati proračunom i imati plan za neočekivane troškove. Prihvatite promjene s otvorenim umom i vjerujte u svoju sposobnost prilagodbe.

Lav 

Ovog tjedna je ljubav u tvom fokusu. Kozmička energija te potiče da otvoreno izraziš svoje osjećaje. Ako si u vezi, iznijeti svoje želje partneru donosi dublju povezanost. Slobodni Lavovi mogu otkriti da hrabrost u ljubavnim pustolovinama donosi uzbudljive rezultate. Otvori srce i dopusti mu da te vodi. Što se tiče zdravlja, osjećaš porast vitalnosti. Iskoristi taj porast energije u aktivnostima koje te raduju, bilo da je to plesni tečaj ili trčanje u prirodi. Zdravo tijelo podržava zdrav um, omogućujući ti da se hrabro suočiš s izazovima. Na poslovnom planu, tvoje liderske sposobnosti dolaze do izražaja. Tvoj trud primjećuju kolege i nadređeni, otvarajući ti vrata za napredovanje. Suradnja je ključna, a ovaj tjedan nudi priliku za kreativno izražavanje i inovativno razmišljanje. Financije su stabilne, ali važno je donositi odluke s razboritošću. Razmisli o dugoročnim ulaganjima i pažljivo planiraj svoje financijske poteze. Svemir te gura prema rastu i evoluciji, pa se prepusti transformacijama u svim područjima života. Vjeruj u svoje sposobnosti i dopusti da te lavovska energija vodi kroz promjene. 

Djevica 

Što se ljubavi tiče, ovog tjedna Djevice bi mogle doživjeti strast i dublju povezanost. Bez obzira jeste li u vezi ili istražujete romantične mogućnosti, harmonična energija Venere potiče otvorenost i iskrenost. Za slobodne Djevice, moguće su neočekivane romantične prilike - važno je slušati svoje srce i izražavati svoje osjećaje. Poravnanje Jupitera donosi pozitivnu energiju u vaše napore. Vaš trud će biti prepoznat, otvarajući vrata novim prilikama. Budite otvoreni za izazove i suradnju, jer timski rad može dovesti do značajnih postignuća. Sada je vrijeme za promišljen pristup upravljanju novcem. Pregledajte proračun, planirajte uštedu i buduća ulaganja te dajte prednost dugoročnim ciljevima. Potražite stručni savjet kad je potrebno kako biste postavili temelje za sigurnu financijsku budućnost. U trenucima nesigurnosti, fokusirajte se na pozitivne aspekte života i izražavajte zahvalnost. Vodite dnevnik zahvalnosti kako biste svakodnevno bilježili stvari na koje ste zahvalni, što može donijeti duboku promjenu u vašoj perspektivi i potaknuti osjećaj ispunjenosti.

Vaga 

Ovaj tjedan, Vage će doživjeti romantiku na svakom koraku. Venera unosi strast i harmoniju u vaše veze, dok slobodne Vage privlače nove ljubavne interese. Važno je slijediti kozmički tok ljubavi i otvoriti srce novim mogućnostima.  Kada je riječ o zdravlju, fokusirajte se na svoju dobrobit. Uključite svjesne prakse poput meditacije i joge kako biste njegovali svoje tijelo i um. Važno je slušati signale svog tijela i potražiti stručni savjet ako je potrebno. Na profesionalnom planu, slijedite svoje ambicije i budite otvoreni za nove prilike. Diplomatske vještine bit će važne, a vaše ideje imaju potencijal za uspjeh. Budite pažljivi na pofručju financija, ali otvoreni za ulaganja. Razmislite o novim putevima za povećanje prihoda, ali pazite na proračun i izbjegavajte impulsivne kupovine. Ne zaboravite brigu o sebi. Pronađite aktivnosti koje vam donose radost i opuštanje te ih redovito prakticirajte kako biste obnovili svoje unutarnje rezerve i spremno se suočili s izazovima života.

Škorpion 

Škorpioni će doživjeti romantičnu uzbuđenost i duboku povezanost. Mars i Venera stvaraju vatrenu atmosferu za vaše veze, potičući autentičnu komunikaciju i produbljivanje intimnosti. Slobodni Škorpioni mogu privući strastvene susrete. Neka vaše srce bude otvoreno za nove ljubavne mogućnosti. Što se tiče zdravlja, fokusirajte se na balansiranje uma, tijela i duha. Ovaj tjedan je idealan za holistički pristup dobrobiti, uključujući tjelovježbu i duhovne prakse poput meditacije. Usredotočite se na emocionalno blagostanje i dopustite si vrijeme za odmor i opuštanje. Na profesionalnom planu očekujte uspjeh i prepoznavanje. Vaše ideje su vrijedne pa budite asertivni u izražavanju. Timski rad će donijeti plodonosne rezultate, a kozmičke energije podržavaju hrabre korake prema napretku. Prihvatite promjene i otvorite se za osobni rast. Dopustite kozmičkoj energiji da vas vodi prema evoluiranijoj verziji sebe, bez straha od transformacije.

via GIPHY

Strijelac 

Bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, poravnanje Venere i Marsa donosi vatrenu strast. Otvorite svoje srce ranjivosti i neka autentičnost vodi vaše korake. Važna je otvorena komunikacija, tako da izrazite svoje želje bez zadrške. Ako ste u vezi, razmislite o planiranju spontanih avantura kako biste oživjeli plamen. Što se tiče zdravlja, vaša energija je vaša najveća prednost, ali važno je održati ravnotežu. Ovaj tjedan, usredotočite se na svoje fizičko stanje i uključite prakse svjesnosti poput joge ili meditacije kako biste smirili svoj avanturistički duh. Uravnotežen pristup zdravlju osigurat će da ostanete vitalni i spremni za izazove. Na polju karijere, zvijezde su u vašu korist. Jupiter donosi optimizam i obilje, potičući vas da prihvatite prilike za rast s entuzijazmom. Budite predani svojim ciljevima, a uspjeh će biti nadohvat ruke.

Jarac 

Ovaj tjedan, nebesko poravnanje potiče vas da produbite svoje emocionalne veze, bez obzira jeste li u vezi ili istražujete nove romantične teritorije. Ključ je u otvorenoj komunikaciji, gdje možete izraziti svoje osjećaje i slušati otvorenog srca. Slobodne Jarce može privući netko s jakim intelektom i zajedničkim vrijednostima. Prihvatite ranjivost jer bi to moglo dovesti do dublje i smislenije veze. Što se tiče zdravlja, posvetite se holističkom pristupu svojoj dobrobiti. Mentalno i fizičko zdravlje su međusobno povezani, pa se usredotočite na pronalaženje ravnoteže. Male prilagodbe načina života mogu imati značajan utjecaj na vašu vitalnost. Financijska pitanja zahtijevaju vašu pažnju ovog tjedna. Procijenite svoj proračun i financijske ciljeve te napravite potrebne prilagodbe. Strpljenje i razboritost bit će vaši saveznici u rješavanju bilo kakvih novčanih izazova.

Vodenjak 

Ovog tjedna, Vodenjaci, vaši odnosi mogu procvjetati zahvaljujući nebeskom poticaju ljubavi koji se osjeća u zraku. Ako ste u posvećenoj vezi, očekujte dublje veze i značajne razgovore koji jačaju vašu povezanost. Samci, budite otvoreni za neočekivane susrete koji bi mogli potaknuti romantične iskre. Kozmos vas potiče da budete autentični i izrazite svoje pravo ja, njegujući istinsku povezanost s drugima. Vaše zdravlje je prioritet ovog tjedna. Kozmičke energije usklađuju se kako bi poboljšale vašu vitalnost i otpornost.  Vaš inovativni pristup poslu donosi pozitivne rezultate. Iskoristite prilike da pokažete svoje jedinstvene ideje i nekonvencionalna rješenja. Sada je povoljan trenutak za promjene u karijeri ili poduzetničke pothvate. Vaša kreativnost i sposobnost razmišljanja izvan okvira mogu biti ključne u donošenju dobrih financijskih odluka. Svemir vas podržava, potičući vas da izađete iz zone komfora. Budite otvoreni za nova iskustva i mogućnosti, jer vaša sposobnost prilagodbe može donijeti uzbudljive prilike i osobno ispunjenje.

Ribe 

U sferi ljubavi, ovaj tjedan nosi ton poetične ljubavne priče za vas, Ribe. Venera, planet ljubavi, nježno pleše kroz vaš sektor veza, stvarajući čaroliju nježnosti i romantike. Postojeće veze se produbljuju, a nove veze imaju potencijal procvjetati. Vaša snaga leži u ranjivosti, pa otvorena komunikacija potiče dublje razumijevanje između vas i vaše partnerice ili partnera. Na profesionalnom planu, plime su povoljne za kreativnost i inovacije. Sunce obasjava vaš sektor karijere, pružajući vam samopouzdanje i jasnoću. Ovo je idealno vrijeme da pokažete svoje jedinstvene vještine i ideje. Ako razmišljate o pokretanju novog projekta ili predstavljanju novih prijedloga, iskoristite ovaj trenutak. Vaša kreativnost može biti ključ za otključavanje novih poslovnih prilika. Financijska situacija ostaje stabilna, uz intuitivno vodstvo Neptuna koje vam pomaže donositi dobre odluke. Pouzdajte se u svoje instinkte, ali budite i praktični u planiranju.  Svaki dan posvetite nekoliko trenutaka vizualizaciji postizanja svojih ciljeva u stvarnosti. Zamislite uspjeh u karijeri, ljubavnu sreću i obilje. Vaše misli oblikuju vašu stvarnost, stoga uskladite svoje misli s ciljevima koje želite postići. Vizualizacija može biti moćan alat u oblikovanju željene sudbine.

TRENDING

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem
1

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote
2

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?
3

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija
4

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 
5

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta
6

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva
7

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!
8

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

NE PROPUSTITE

Koju životinju birate? Iz ovog testa možete naučiti puno o tamnoj strani svoje osobnosti!

Koju životinju birate? Iz ovog testa možete naučiti puno o tamnoj strani svoje osobnosti!

Elle kviz

Dnevni horoskop za zračne znakove: Male pobjede u životu Blizanaca, Vage i Vodenjaka

Dnevni horoskop za zračne znakove: Male pobjede u životu Blizanaca, Vage i Vodenjaka

Novi dan

Teško vjerujete ljudima? Onda ste jedan od ovih horoskopskih znakova!

Teško vjerujete ljudima? Onda ste jedan od ovih horoskopskih znakova!

Elle Astrologija

Dnevni horoskop za vodene znakove: Zvjezdani savjeti za Ribe, Raka i Škorpiona

Dnevni horoskop za vodene znakove: Zvjezdani savjeti za Ribe, Raka i Škorpiona

Novi dan

Tjedni horoskop: romantika u životu Bika, a Djevice očekuju nepredvidive situacije

Tjedni horoskop: romantika u životu Bika, a Djevice očekuju nepredvidive situacije

Elle Astrologija

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

sigurni u sebe

Možete li pronaći čovjeka na slici? Imate samo 10 sekundi!

Možete li pronaći čovjeka na slici? Imate samo 10 sekundi!

Elle kviz

Dnevni horoskop: Kako će pun Mjesec u Djevici utjecati na znakove?

Dnevni horoskop: Kako će pun Mjesec u Djevici utjecati na znakove?

Novi dan

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina