POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

04.02.-10.02.

Tjedni horoskop: Ovan se mora otvoriti novoj ljubavi, a Jarac izbjegavati impulzivno trošenje novca

Ena Klarić

horoskop ellehr tjedni horoskop astrologija
Tjedni horoskop: Ovan se mora otvoriti novoj ljubavi, a Jarac izbjegavati impulzivno trošenje novca

Ovog tjedna, astrološki utjecaji donose dinamičnu energiju u mnoge aspekte vašeg života, donoseći prilike za ljubav, uspjeh u karijeri, pažnju prema zdravlju i financijski prosperitet. 


Pripremite se za dublje emocionalne veze, kreativni sjaj u poslu i mudro upravljanje financijama dok se otvaraju vrata nove prilike. Otkrijte kako će zvijezde obasjati vaš put u ovom tjednom horoskopu.

Ovan 

Ljubav zauzima središnje mjesto u vašem životu ovog tjedna, s planetom ljubavi Venerom u sektoru odnosa. Romantične iskre i jačanje emocionalnih veza obećavaju uzbudljivo vrijeme. Ako ste slobodni, otvoreno prihvatite mogućnost nove ljubavi. Već predani, posvetite se njegovanju veze putem otvorene komunikacije. Fizički ste u punoj snazi, ali pazite na stres te prakticirajte tehnike opuštanja. U karijeri su izgledi obećavajući, s naglaskom na vještinama vođenja i priznanju za predanost. Financijska slika je pozitivna, što vas potiče na mudre odluke i moguće dobitke. Ovaj tjedan, prigrlite moć suradnje, jer rad s drugima može donijeti veći uspjeh. Potražite partnerstva usklađena s vašim ciljevima, koristeći svoju sposobnost vođenja i inspiracije za zajednički uspjeh.

Bik

Bikovi, kozmos potiče promjene u vašem srcu. Bilo da ste slobodni ili u vezi, budite otvoreni za nove perspektive i iskustva. Poravnanje Venere donosi moguće iskre uzbuđenja i strasti. Ključno je komunicirati u vezi, izrazite želje i pažljivo slušajte partnerove potrebe. Slobodni Bikovi, istražite neočekivane veze bez straha. Pripazite na svoje zdravlje i neka vam prioritet bude vaša dobrobit. Uključite nove rutine vježbanja. Poslušajte tijelo i brinite se o zdravstvenim problemima. Na karijernom polju, naporan rad će biti prepoznat, pa razmislite o preuzimanju novih odgovornosti. Što se tiče financija, pažljivo procijenite troškove, izbjegavajte impulzivne kupnje i usredotočite se na dugoročne ciljeve. Štednja i ulaganje s mudrošću vode ka stabilnosti. Zahvalnost oblikuje perspektivu. Svaki dan odvojite trenutak za prepoznavanje pozitivnih aspekata života, stvarajući pozitivno okruženje za vaše blagostanje.

Blizanci 

Što se tiče ljubavnih pitanja, Blizanci, tjedan započinje valom emocionalne povezanosti. Bez obzira jeste li u vezi ili istražujete nove romantične mogućnosti, otvorite svoje srce ranjivosti, izražavajući osjećaje i pažljivo slušajući potrebe partnera. Poravnanje Venere sugerira da će iskrenost i otvorena komunikacija produbiti vaše emocionalne veze. Slobodni Blizanci mogu otkriti neočekivane iskre na neočekivanim mjestima, stoga budite otvoreni prema ljubavnim mogućnostima. Posvetite se svojoj dobrobiti. Naglasak je na važnosti ravnoteže u životu, pa održavajte zdrave rutine koje uključuju tjelovježbu, meditaciju i hranjive obroke. Pripazite na razinu stresa i pronađite zdrave izlaze za oslobađanje napetosti. Što se tiče karijere, ovaj tjedan je vaš profesionalni život u fokusu. Usklađenost Jupitera i Saturna potiče vas da postavite ambiciozne ciljeve i poduzmete korake prema ostvarenju karijernih težnji. Umrežavanje i suradnja ključni su za uspjeh, pa budite otvoreni za partnerstva i suradnje koje donose prilike. Razmišljate li o promjeni karijere ili napretku, sada je pravo vrijeme za te hrabre korake. Što se tiče financija, Blizanci, financijska situacija je pozitivna. Merkur, vaš vladajući planet, sugerira povoljno razdoblje za financijske dobitke. Istražite nove mogućnosti ulaganja, ali budite informirani i izbjegavajte impulzivno trošenje. Fokusirajte se na dugoročnu financijsku stabilnost. Prihvatite snagu pozitivnosti, Blizanci. Usmjerite svoju energiju u pozitivne afirmacije i okružite se inspirativnim utjecajima kako biste postigli pozitivnu stvarnost.

Unsplash

Rak 

Ovog tjedna, ljubavni život sjaji pod zvijezdama. Emocionalne veze dublje se povezuju, donoseći toplinu i sigurnost. Bez obzira jeste li samci ili u vezi, intuicija igra ključnu ulogu u razumijevanju partnerovih osjećaja. Ključna je komunikacija, stoga otvorite srce i dijelite misli s voljenom osobom. Potiče vas da slobodno izražavate osjećaje, jačajući povezanost s partnerom. Za zdravlje, usredotočite se na dobrobit. Posvetite pažnju emocionalnom zdravlju, povezanom s fizičkom vitalnošću. Uključite prakse svjesnosti za ravnotežu. Uravnotežena prehrana i redovan san doprinose cjelokupnom zdravlju. Ovo je izvrsno vrijeme za postavljanje zdravstvenih ciljeva. U karijeri, osjetljivost je prednost. Vjerujte instinktima i surađujte za plodne rezultate. Ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve i budite spremni izaći iz zone udobnosti. Kreativnost i emocionalna inteligencija donose priznanje. Financijski, pripazite na troškove i pridržavajte se proračuna. Razmislite o novim mogućnostima zarade ili ulaganja. Konzervativan pristup financijama donosi stabilnost. Izbjegavajte impulzivne odluke i fokusirajte se na dugoročni uspjeh. Otvorite srce promjenama. Dopustite sebi iskustvo novih perspektiva u ljubavi, zdravlju, karijeri i financijama. Prilagodite se, vjerujte instinktima i prihvatite uzbudljive prilike. Svemir ima mnogo toga za vas; budite otvoreni i spremni za promjene.

Lav 

Ovog tjedna, vaše srce potiče hrabrost i odvažnost. Ako ste u vezi, usmjerite svoju strastvenu energiju u produbljivanje veze kroz spontane geste i iskrene razgovore. Slobodne Lavove privlači intrigantna osoba, pa neka iskrenost otvori put novom romantičnom poglavlju. Što se tiče zdravlja, održavanje ravnoteže ključno je za cjelokupno blagostanje. Iskoristite bezgraničnu energiju kroz nove rutine vježbanja i prakse svjesnosti kako biste spriječili stres. U karijeri, hrabri potezi i strateške odluke su podržani. Pokažite svoje vođenje, surađujte s kolegama, budite kreativni i istražite inovativna rješenja kako biste zablistali i ostavili dojam. Financijski, budite razboriti i upravljajte resursima pažljivo. Uravnotežite optimizam s praktičnošću, razmislite o proračunu, istražite nove mogućnosti ulaganja i tražite financijski savjet za dugoročnu stabilnost. Savjet tjedna: Prihvatite promjene otvorenog srca. Bez obzira na područje - veze, karijera ili osobni razvoj, promjene donose prilike za rast. Budite prilagodljivi i gledajte na izazove kao na korake prema uspjehu. Vaša sposobnost upravljanja promjenama s povjerenjem postavit će ton za ispunjen i nagrađujući tjedan.

Djevica 

Ovog tjedna, vaše srce vas potiče hrabrost i odvažnost. Ako ste u vezi, usmjerite svoju strastvenu energiju u produbljivanje veze kroz spontane geste i iskrene razgovore. Slobodne Lavove privlači intrigantna  osoba, pa neka iskrenost otvori put novom romantičnom poglavlju. Što se tiče zdravlja, održavanje ravnoteže ključno je za cjelokupno blagostanje. Iskoristite bezgraničnu energiju kroz nove rutine vježbanja i prakse svjesnosti kako biste spriječili stres. Hrabri potezi i strateške odluke na poslu su podržani. Pokažite svoje vođenje, surađujte s kolegama, budite kreativni i istražite inovativna rješenja kako biste zablistali i ostavili dojam. Financijski, budite razboriti i upravljajte resursima pažljivo. Uravnotežite optimizam s praktičnošću, razmislite o proračunu, istražite nove mogućnosti ulaganja i tražite financijski savjet za dugoročnu stabilnost.  Prihvatite promjene otvorenog srca. Bez obzira na područje - veze, karijera ili osobni razvoj, promjene donose prilike za rast. Budite prilagodljivi i gledajte na izazove kao na korake prema uspjehu. Vaša sposobnost upravljanja promjenama s povjerenjem postavit će ton za ispunjen i nagrađujući tjedan.

Vaga 

Ovog tjedna, Vage, romantična energija kozmosa blago vas miluje. Ako ste u vezi, naglasak je na otvorenoj komunikaciji kako biste produbili vašu vezu. Slobodne Vage, ostanite otvorene jer bi neočekivani susret mogao potaknuti plamen nove romanse. Što se tiče zdravlja, vaša dobrobit je ključna. Održavanje ravnoteže, bilo psihički ili fizički, postiže se kroz prakse svjesnosti poput meditacije ili joge. Holistički pristup zdravlju, uz nutritivnu prehranu i redovitu tjelovježbu, ojačat će vas za vitalan tjedan. U karijeri, vaša diplomatska priroda dolazi do izražaja. Suradnja i rješavanje sukoba su vaše snažne strane, a vaše ideje su dobrodošle u timskim projektima. Izrazite svoju kreativnost, jer bi ona mogla biti ključna u poslovnoj slagalici. Financijski, stvari su stabilne, ali budite pažljivi s detaljima. Pregledajte proračun, tražite savjete stručnjaka za optimizaciju ulaganja ili istražite nove prilike. Oprezan pristup sada osigurat će dugoročnu financijsku sigurnost. Prihvatite snagu pozitivnih afirmacija. Počnite svaki dan potvrđujući svoje namjere i vizualizirajući uspjeh. Pozitivan način razmišljanja ne samo da privlači dobru energiju, već vas i osnažuje da prevladate izazove s milošću i samopouzdanjem.

Škorpion

Ovog tjedna, Škorpioni će doživjeti snažnu emotivnu oluju s plimom strasti i intenziteta. Zahvaljujući povoljnom položaju Venere i Plutona, postojeći odnosi mogu doseći dubine, dok bi samci mogli doživjeti strastvene susrete. Otvorite srce, komunicirajte iskreno i prepustite se transformacijskoj energiji ljubavi. S Marsom u vašem sektoru zdravlja, pozvani ste usmjeriti intenzivnu energiju prema fizičkim aktivnostima. Iskoristite priliku za novu fitness rutinu ili vanjske aktivnosti. Pazite na stres i uključite tehnike opuštanja u svoju rutinu kako biste održali vitalnost. Karijera dobiva poticaj jer se Sunce poravnava s Plutonom u sektoru karijere. Priznanje za naporan rad i predanost dolazi vašim putem. Iako prihvatite prilike za napredovanje, budite svjesni dinamike moći na radnom mjestu. Financije su u središtu pažnje, a usklađenost Merkura i Jupitera ukazuje na potencijalnu financijsku dobit. No, oprez je ključan, pa izbjegavajte impulzivne odluke i procijenite dugoročne ciljeve kako biste osigurali stabilnost.  Dopustite sebi ranjivost, Škorpioni. Unatoč vašoj snazi, otvaranje svoje ranjivosti može produbiti veze i stvoriti autentične odnose. Podijelite svoje prave osjećaje u ljubavi, a na poslu izrazite svoje ideje autentično. Ranjivost potiče intimnost i povjerenje, stvarajući temelj za značajne odnose.

Unsplash

Strijelac 

Ovog tjedna, Strijelci, ljubav zauzima središnje mjesto pod očaravajućim utjecajem Venere. Potiče vas da istražite dublje veze i prigrlite strastvenu stranu odnosa. Slobodni Strijelci mogu doživjeti iskre na neočekivanim mjestima, pa zadržite otvoreno srce i um.  Strijelci u vezi mogu iskoristiti trenutak za romantične izlete ili iskrene razgovore koji jačaju vezu. Održavanje vitalnosti je ključno, a ovaj tjedan potiče vas da se usredotočite na svoje dobro. Mars potiče tjelesnu aktivnost, pa razmislite o novoj rutini vježbanja ili aktivnostima na otvorenom koje su u skladu s vašom ljubavlju prema avanturi. Karijera dobiva poticaj od strateškog poravnanja Jupitera i Sunca. Sada je idealno vrijeme za postavljanje ambicioznih ciljeva, pokazivanje vještina i preuzimanje novih odgovornosti. Ako razmišljate o promjeni karijere, zvijezde su vam naklonjene. U financijskom smislu, mudar pristup je ključan. Razmotrite dugoročna ulaganja, pripazite na proračun i odolite impulzivnim kupnjama. Uravnotežen pristup sada će vam otvoriti put prema budućem financijskom uspjehu. Prigrlite moć zahvalnosti, Strijelci. Svaki dan odvojite trenutak da razmislite o pozitivnim aspektima svog života. Izražavanje zahvalnosti pojačat će pozitivne vibracije u vašem kozmičkom carstvu i privući obilje.

Jarac 

Ovaj tjedan, naglasak kozmosa je na vašim emocionalnim vezama. Jarci, često usredotočeni na disciplinu, sada su potaknuti da pronađu ravnotežu u romantičnim odnosima. U vezi, ključ je u otvorenoj komunikaciji, dijeljenju snova i težnji radi dubljeg razumijevanja. Slobodni Jarci mogu doživjeti iznenađujuće povezivanje s osobom koja dijeli njihove vrijednosti i dugoročne ciljeve. Ovog tjedna fokusirajte se na holističko blagostanje. Vaš disciplinirani pristup je vrijedan, ali ne zaboravite brinuti o mentalnom i emocionalnom zdravlju. Uključivanje praksi svjesnosti poput meditacije ili joge u rutinu podržat će skladnu ravnotežu i doprinijeti ukupnoj vitalnosti. Doživjet ćete priznanje za svoj rad. Poravnanje planeta nagovještava pozitivne povratne informacije ili čak zasluženo unapređenje. Suradnja može dovesti do inovacija i poboljšanog uspjeha u profesionalnim nastojanjima.  Financijska pitanja su u središtu pažnje. Razmotrite dugoročna ulaganja usklađena s vašim ciljevima. Izbjegavajte impulzivne odluke, fokusirajte se na stabilne financijske temelje i postanite financijski jači. Jarci, prihvatite prilagodljivost. Otpornost je vaša snaga, no fleksibilnost će vam pomoći u prevladavanju neočekivanih izazova. Budite otvoreni za nove ideje, posebice u karijeri, jer prilagodljiv pristup može otvoriti vrata uzbudljivim prilikama.

Vodenjak 

Ovog tjedna, Vodenjaci, ljubavni život vas obasjava dinamičnom energijom. Ključ je otvorena komunikacija, potrebna za dublje veze. Slobodni Vodenjaci, budite otvoreni za neočekivane ljubavne prilike. Prihvatite svoje jedinstvene kvalitete, jer upravo vaša autentičnost privlači. Fokusirajte se na blagostanje. Pripazite na psihičko i fizičko zdravlje, istražite nove aktivnosti kako biste održali balans u organizmu i, ako je potrebno, potražite podršku. Zdrav duh i tijelo ključ su ispunjenog života. Vaš inventivni um je prednost u karijeri. Podijelite svoje inovativne ideje s kolegama, budite otvoreni za suradnju i vjerujte svojim instinktima. Prijelomni trenutak na poslu je na vidiku - iskoristite ga s povjerenjem. Proučite proračun i financijske ciljeve. Razmislite o ulaganju u područja koja podržavaju vaše dugoročne težnje. Izbjegavajte impulzivne odluke te se usredotočite na održiv financijski rast. Prihvatite promjene s milošću. Budite otvoreni za nove perspektive, iskustva i prilike. Vaša graciozna prilagodba omogućuje vam da s lakoćom upravljate životnim zaokretima.

Ribe 

Ovog tjedna, Ribe, vaše ljubavno srce pleše pod poetičnom simfonijom Venere i Neptuna. Romantični trud dobiva eteričan dodir, stvarajući ambijent za produbljivanje veza. Slobodne Ribe mogu doživjeti neočekivanu ljubavnu iskru, dok će već povezani parovi ojačati svoju emocionalnu povezanost. Ključ uspjeha leži u otvorenoj komunikaciji, izražavanju osjećaja i promatranju čarolije koja se razvija. Vaše zdravlje je je u središtu, pa se posvetite holističkim praksama poput meditacije ili joge za unutarnju ravnotežu. Slušajte tijelo i njegujte ga pravilnom prehranom. Vaša kreativnost dolazi do izražaja. Vjerujte svojim instinktima i predstavite inovativna rješenja. Ovo je vrijeme za sjaj vaših jedinstvenih vještina.  Što se tiče financija, kozmički utjecaj je povoljan, ali zadržite praktičan pristup. Proučite proračun i financijske ciljeve te pristupite mogućnostima ulaganja s oprezom. Zahvalnost ima moć transformacije. Razmislite o pozitivnim aspektima svog života svakodnevno, budite zahvalni i tako privucite još više blagostanja. 

 

TRENDING

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 
1

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva
2

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija
3

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?
4

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote
5

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove
6

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta
7

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!
8

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

NE PROPUSTITE

Testiraj svoj IQ: pronađi svjetiljku na slici!

Testiraj svoj IQ: pronađi svjetiljku na slici!

elle kviz

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

elle horoskop

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

elle horoskop

Ovim horoskopskim znakovima su slava i uspjeh - suđeni!

Ovim horoskopskim znakovima su slava i uspjeh - suđeni!

Zvijezde

Prepoznajete li stvarnu osobu među kipovima?

Prepoznajete li stvarnu osobu među kipovima?

Tjedni horoskop: Rak mora pripraziti na financije, a Vodenjaka očekuju promjene u ljubavi

Tjedni horoskop: Rak mora pripraziti na financije, a Vodenjaka očekuju promjene u ljubavi

18.02.-24.02.

Dnevni horoskop: Današnji Mjesec u Blizancima potiče komunikaciju i donosi dobru energiju

Dnevni horoskop: Današnji Mjesec u Blizancima potiče komunikaciju i donosi dobru energiju

Novi dan

Testiraj svoju moć zapažanja i pokušaj na slici pronaći životinju u 6 sekundi!

Testiraj svoju moć zapažanja i pokušaj na slici pronaći životinju u 6 sekundi!

Elle kviz

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina