POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

Astrološka prognoza

Tjedni horoskop 22.02.-28.01: Usponi, padovi i ljubavne prilike za sve znakove horoskopa

Ena Klarić

horoskop ellehr tjedni horoskop atrologija
Tjedni horoskop 22.02.-28.01: Usponi, padovi i ljubavne prilike za sve znakove horoskopa

Svaki znak nosi svoj jedinstveni energetski potpis, a astrološki položaji potiču različite aspekte našeg života. 


Saznajte kako će se zvijezde složiti u vašu korist i što donosi ovaj tjedan. Pripremite se za astrološku vožnju koja će osvijetliti put vašeg tjedna i pomoći vam u maksimiziranju potencijala svake zvjezdane prilike. Slijedite svoje horoskopske smjernice i krenite prema uspješnom, inspirativnom i ispunjavajućem tjednu!

Ovan 

Ovaj tjedan će biti izazovan za tebe, Ovnu. Vodiš niz bitaka koje se isprepliću do te mjere da možeš početi gubiti jasnoću gdje jedna borba počinje, a druga završava. Posebno će te izazvati Mjesečev kvadrat Jupitera 25. i Mjesečev kvadrat Urana sljedećeg dana. Ovi tranziti mogu potaknuti sumnje u tvoju motivaciju, ponekad čak do točke odustajanja. Međutim, kada Venera i Saturn stupaju na scenu 27., shvatit ćeš da je ključno držati se svojih uvjerenja i izbjegavati previše upletanja s tuđim egom. Iako je nemoguće izbjeći ljudski ego, važno je pažljivo birati svoje bitke. Bit će trenuci kada ćeš se morati boriti i ustrajati, ali odluka o tome koliko energije posvetiti svakoj borbi je tvoja. Važno je shvatiti da si jedinstven, Ovnu, i to nije loše. Ponekad možeš biti odlučan i arogantan, ali važno je prepoznati kada preuzeti ulogu poniznosti. Imaš sposobnost postizanja pozitivnih rezultata. Usmjeri svoju energiju prema konstruktivnim ciljevima kako bi ostvario pozitivan utjecaj.

Bik 

U ovom tjednu  možda ćete osjetiti pritisak da se nosite s poslom na načine koji nisu po vašoj volji, no unatoč tome, uspijevate obaviti ono što je nužno. Tranziti poput Mjeseca nasuprot Plutonu, zajedno s Punim Mjesecom u Lavu 25. siječnja, čine ovaj period izazovnim, a konjunkcija Merkura i Marsa 27. može stvoriti osjećaj preopterećenosti. Ipak, shvatit ćete da vaš jedinstveni način suočavanja s izazovima čini ovu situaciju izvedivom. Ljubav u vašem životu donosi olakšanje i osjećaj sigurnosti. Očekujte da će ljubav biti ključna za pobjeđivanje teškoća ovog tjedna. Važno je komunicirati svoje potrebe i zatražiti prostor kad vam je to potrebno. Sve će biti u redu, Biče! 

Blizanci 

Tijekom tjedna možda ćete otkriti važne lekcije na teži način, budući da vas stari osjećaj naivnosti može izložiti iskorištavanju od strane drugih. Kvadrat Sunca s Jupiterom ukazuje da će ova naivnost brzo nestati, a vi ćete se pokazati kao brzi učenik sposoban izvući se iz neugodnosti. Energija punog Mjeseca potiče osjećaj ljutnje prema sebi zbog naivnosti, ali vi ste osoba koja se lako prilagođava, koristeći tranzite poput izravnog Urana kako biste se vratili na pravi put. Tijekom ovog tjedna, možda ćete suočiti s nekoliko neugodnosti i shvatiti da niste uvijek tako 'cool' kako se predstavljate. Važno je prihvatiti životne lekcije i učiti iz iskustava. Moguće je da se osjećate neshvaćeno, no inemojte se izgubiti u samosažaljenju. Održavajte ravnotežu i izbjegavajte negativnu energiju kako biste sačuvali pozitivan pristup izazovima.

Rak 

Ako tragate za pravdom, primijetit ćete povoljne tranzite koji vam olakšavaju uspostavu ravnoteže. Međutim, trebate razmisliti hoćete li tražiti pravdu ili osvetu, jer ta razlika postaje ključna. Unatoč podršci Venere u Jarcu za pronalaženje ravnoteže, Mjesec suprotan Plutonu upućuje da osveta može imati negativne posljedice. Pun Mjesec u Lavu može vas potaknuti na pomisao da ste nekakav mađioničar koji će se 'osvetiti', ali važno je da ne postanete previše oholi. Izbjegavajte izvlačenje koristi iz situacij i pripazite na svoje postupke. Razmislite o tome jeste li odlučni povrijediti nekoga samo da biste im 'pokazali' ili ste dovoljno smireni znajući da će se stvari izbalansirati bez vašeg uplitanja u univerzalni red.

Lav 

Tijekom ovog tjedna otkrit ćete da su povoljni uvjeti prisutni ako vam je obrazovanje važno ili ako ste skloni poučavanju drugih. Važno je shvatiti da, unatoč važnosti posla koji obavljate, pohvale nisu nužno sastavni dio procesa. Tijekom Punog Mjeseca u Lavu 25. siječnja, izbjegavajte osjećaj da dugujete nešto drugima. Sunčev kvadrat s Jupiterom i izravni Uran tijekom ovog tjedna pomažu vam i otvaraju vrata sreće i prilika, posebno 27. siječnja. Važno je shvatiti da je cijeli proces iskustvo učenja, čak i ako sebe nazivate 'učiteljem', što ne znači da ste apsolutni majstor. Otvorite svoje srce ideji da i vi učite.

Djevica

Unatoč tome što možda niste spremni zauzeti ulogu superzvijezde, osjećate se pozitivno u vezi s događajima ovog tjedna. Uranov direktni pokret predstavlja vam prijeko potreban povratak u opušteni mindset jer ste nedavno prošli kroz ozbiljne situacije koje želite ostaviti iza sebe. Puni Mjesec dodatno potencira taj tranzit, omogućujući vam da usmjerite intenzivnu energiju u kreativnost i produktivnost. Umjesto da budete nepopustljivi, prihvatite promjene poput trske koja se savija, shvaćajući da ne možete kontrolirati sve, čak i kada postoje dobri razlozi za to. Ostanite otvoreni jer su vam dostupne važne životne lekcije ovog tjedna. Nema potrebe za pretjeranim brigama, Djevice. Svi smo zajedno u ovome.

Vaga 

Vage, mogli biste osjećati kao da ste jedini na koga možete pouzdano računati, no to nije nužno loše. Samopouzdanje i samopoštovanje ogledaju se u vjerovanju u sebe, a s Uranom koji se direktno kreće 27., shvatit ćete da ste se nedovoljno cijenili tijekom proteklih tjedana. Sada kada se energija vraća na pravi put, možda ćete osjetiti potrebu za povlačenjem i temeljitim razmišljanjem. I dok aktivno sudjelujete u društvenim događanjima, emotivno ste povezani s voljenom osobom. Ona vam pruža prostor koji vam je potreban. Ovaj tjedan donosi vam sreću i vrijeme provedeno u samoći, u miru i introspekciji. Vi i vaš romantični partner slažete se tijekom ovog vremena, pokazujući duboko poštovanje prema vašim uvjerenjima o ljubavi. Ovaj tjedan osjećate se vrlo dobro u međuljudskim odnosima općenito, a možda ćete otkriti da vas sljedeći tjedan očekuje još više radosti.

Škorpion

U tjednu, nekoliko naivnih postupaka moglo bi vas staviti u središte pažnje, a možda ćete požaliti što niste bili oprezniji u svojim izjavama. Skloni ste javnom izražavanju, ali tranziti poput Mjeseca u Lavu i Sunca u kvadratu s Jupiterom mogu dovesti do izražavanja čiste naivnosti i nepromišljenosti, iako ćete u tom trenutku možda osjećati suprotno. Važno je shvatiti da nitko neće ozbiljno pridavati pažnju vašim pogreškama, jer su svi toliko zauzeti vlastitim stvarima ovaj tjedan. Merkurova konjunkcija s Marsom može donijeti trenutke gdje se osjećate kao stručnjak, ali možda ćete shvatiti da niste jedini s takvim mišljenjem. Bitno je prihvatiti da niste savjetnik za sve, već samo jedan od mnogih glasova. Sreća tijekom ovog tjedna dolazi ako otvorite srce za snage koje donose tranziti. Ako se previše fokusirate na vlastite greške, možete pojačati osjećaj neugodnosti. Opustite se i nemojte uzimati sve preozbiljno, Škorpioni.

Strijelac 

Ovog tijedna počinjete shvaćati da ste možda bili neiskreni prema sebi kad je riječ o ljubavi, blokirajući je iz svog života kao da vam može donijeti samo nevolje. No, tijekom tranzita Mjeseca nasuprot Veneri 22., otvarate svoje srce toj ideji, prepoznajući da možda nije loša ideja ponovno dozvoliti ljubavi da bude prisutna u vašem životu. Ova spoznaja dolazi u pravom trenutku, s obzirom da Venera ulazi u Jarca 23., pokazujući vam da imate pravo na sreću koja proizlazi iz ljubavi prema drugoj osobi. Iako bi sve to mogli doživjeti kao 'bebine korake', ovaj tjedan možete vidjeti kao početak svog novog 'ljubavnog plana'. Možda je u redu voljeti i biti voljen. Nakon svega, naučili ste toliko stvari kako biste došli do ovog trenutka. Ovaj tjedan donosi vam iznenadne promjene, a po prvi put nakon dugog vremena doživljavate Jupiterov pozitivan utjecaj, pokazujući da ste otvoreni i voljni pozvati ljubav natrag u svoj život. Ovo je korak prema ljubavnom iscjeljenju koji biste mogli otkriti ovog vikenda, obnavljajući svoj odnos s bezuvjetnom ljubavlju.

Jarac 

Ovog tjedna osjećat ćete snažnu prisutnost Saturnove energije koju ćete maksimalno iskoristiti, posebno na radnom mjestu. Unatoč izazovima koji se mogu pojaviti u vašem radnom okruženju, odlučni ste usmjeriti tu energiju kao pravi majstor, čineći čuda na poslu poput vještog mađioničara. Pun Mjesec u Lavu pruža vam izazove, potičući vas da istražite svoje kreativne potencijale. Istovremeno, direktni Uran ukazuje da imate pravo glasa u odlukama koje donosite, postavljajući vas kao ključnu figuru u dinamici ovog tjedna. Vaša samouvjerenost i mudrost dolaze do izražaja, a odlučnost da preuzmete aktivnu ulogu u oblikovanju vlastite sudbine čini vas posebno učinkovitim. Ispod vaše hladne i tvrde vanjštine krije se tajna koju samo vi možete otkriti. Ovaj tjedan može pružiti priliku za istraživanje tog unutarnjeg svijeta jer shvaćate da je ravnoteža između unutarnje i vanjske ravnoteže ključna za produktivnost i kreativnost. Rad na svom unutarnjem biću doprinijet će vašem cjelokupnom uspjehu, a ova spoznaja može biti ključna za otkrivanje vašeg istinskog potencijala.

Vodenjak 

Tijekom ovog tjedna bit ćete izuzetno fokusirani na svoj život, a istovremeno ćete se suočavati s izazovima onih koji ne podržavaju vaš ljubavni život. Pitate se zašto bi bilo tko imao pravo komentirati tu sferu vašeg života, i ova pitanja izazivaju ne samo nedoumicu već i pobunu. Osjećate duboku frustraciju prema prijateljima koji ne razumiju vaš pogled na stvari. Energija Urana ima značajan utjecaj u vašem životu, a s obzirom na to da će Uran krenuti direktno 27. siječnja, težit ćete isključiti vanjsku buku kako biste se usredotočili na ljubav za koju vjerujete da je vaša, unatoč sumnjama drugih. Iako vam sugeriraju da je vaša ljubav iluzija, odbijate se suočiti s tom stvarnošću. Shvatit ćete da je vaša interpretacija ljubavi isključivo vaša, i da ne pripada nikome drugome. Unatoč nedostatku opće podrške, prepoznajete važnost vjerovanja u ono što smatrate istinitim. Odbijate sudjelovati u igri drugih, jer ste vi ti koji postavljate pravila vlastitog života. Iako možda nemate veliku podršku, odlučni ste ostati svoji i vjerni sebi!

Ribe

Tijekom ovog tjedna, doživljavate nejasnoće o tome kada će razdoblje čekanja i neizvijesnosti završiti. Ovaj dugotrajan osjećaj nemoći odjekuje kroz vaše dane, djelujući depresivno. Početak tjedna obilježava Mjesec u trigonu s Neptunom, stvarajući dojam da se stvari ne razvijaju kako ste planirali, iako ste samo malo osjetljivi, Ribe – situacija nije tako beznadna. Pun Mjesec u Lavu možete iskoristiti na više načina; možete ga koristiti kao poticaj da se podignete i ohrabrite ili, s druge strane, doživljavati intenzivnu energiju kao izgovor za dublje uranjanje u osjećaj samosažaljenja. Važno je napomenuti da Uran ide izravno, pružajući vam priliku da se oslobodite osjećaja stagnacije i iskoristite kreativni potencijal. Ovaj tjedan iskoristite kako biste obnovili vlastitu energiju. Pazite da je mudro trošite! Važno je ostati fokusiran na ispravan put i ne dopustiti da fantazije o najgorim scenarijima preplave vaš um. Razumijte da negativni osjećaji imaju svoje oscilacije, ali ostanite jaki i gledajte na sebe kao na pobjednika. Vizualizacija pozitivnih ishoda pomoći će vam da se suočite s izazovima, Ribe.

TRENDING

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?
1

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote
2

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva
3

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija
4

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta
5

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!
6

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 
7

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove
8

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

NE PROPUSTITE

Dnevni horoskop: Kako će pun Mjesec u Djevici utjecati na znakove?

Dnevni horoskop: Kako će pun Mjesec u Djevici utjecati na znakove?

Novi dan

Skoro svi 'padnu' na ovoj optičkoj iluziji - možete li je vi riješiti?

Skoro svi 'padnu' na ovoj optičkoj iluziji - možete li je vi riješiti?

Elle kviz

Dnevni horoskop: Za Ribe je nova ljubav na pomolu, a Vaga oslobađa negativnu energiju

Dnevni horoskop: Za Ribe je nova ljubav na pomolu, a Vaga oslobađa negativnu energiju

Dnevni horoskop: Blizanci pokazuju svoje osjećaje, a Škorpion upoznaje druge

Dnevni horoskop: Blizanci pokazuju svoje osjećaje, a Škorpion upoznaje druge

Novi dan

Njima je teško odoljeti: Osobe ovih horoskopskih znakova najlakše je voljeti

Njima je teško odoljeti: Osobe ovih horoskopskih znakova najlakše je voljeti

umiljate osobnosti

Testiraj svoj IQ: pronađi svjetiljku na slici!

Testiraj svoj IQ: pronađi svjetiljku na slici!

elle kviz

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

elle horoskop

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

elle horoskop

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina