POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

Elle Astrologija

Tjedni horoskop 25.12. - 31.12.:što nas očekuje u posljednjem tjednu ove godine?

Ena Klarić

horoskop tjedni horoskop horoskop 2023
Tjedni horoskop 25.12. - 31.12.:što nas očekuje u posljednjem tjednu ove godine?
© Unsplash

Ulazimo u posljednji tjedan ove godine, a dok nas obuzima blagdanska euforija, zvijezde sugeriraju da mnoge od nas očekuju stvarni izazovi, kako poslovni tako i ljubavni. 


U ovoj fazi, dok neki strastveno žele završiti godinu sa stilom, drugi se suočavaju s poslovnim i ljubavnim bitkama koje će oblikovati završetak 2023. godine. Za mnoge, ovo nije samo tjedan obilježen uživanjem u blagdanskom ozračju; to je i vrijeme kada se suočavamo s realnostima života. Neki traže završetak godine ispunjen trijumfom, dok drugi vode borbe na poslovnom i ljubavnom planu. Kroz ove izazove, svaki znak nosi svoje jedinstvene priče i očekivanja. Saznajte kako će zvijezde oblikovati vaš put i koje izazove nosi ovaj intrigantan, posljednji tjedan pred nama.

Ovan 

Predstojeći tjedan donijet će vam izazove jer će vaš radni raspored biti prilično gust. Bit ćete duboko fokusirani na svoje profesionalne obveze, razmatrajući inovativne ideje i strategije. Osim toga, moguće je da ćete se suočiti s izazovom promjene radnog mjesta, što bi moglo izazvati dodatni stres i prilagodbu. S obzirom na intenzitet rada, ne iznenađuje da se može manifestirati i u fizičkom aspektu vašeg života. Postoji vjerojatnost da ćete osjetiti napetost u tijelu, a umor će vam biti prisutan. Važno je da obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje i pronađete načine za opuštanje kako biste se suočili s izazovima tjedna s pozitivnim pristupom.

Bik 

Ovog tjedna ćete se suočiti s izazovima povezanim sa zdravljem, posebno u području struka i ramena, što će vam biti glavna briga. Iako razmišljate o promjeni posla, stručnjakinja vam je preporučila da odgodite tu ideju i pričekate neko vrijeme kako biste se pravilno posvetili svojem zdravstvenom stanju. Uz to, iako ste se suočavali s nekim problemima, bit ćete ohrabreni viješću da će te borbe dobiti svoj epilog. Važno je pridati posebnu pažnju svojem fizičkom zdravlju i strpljivo čekati pravi trenutak za donošenje odluka o karijeri.

Blizanci

Tijekom ovog tjedna, primijetit ćete da se dugovanja koja su vas opterećivala postupno počinju rješavati, pružajući vam olakšanje kako tjedan odmiče. Prema kraju tjedna, možete očekivati poboljšanje situacije, a dani će postati sve svjetliji. Važno je da budete oprezni u vožnji i pažljivi u upravljanju financijama u narednim danima. Posebno obratite pažnju na troškove kako biste izbjegli nepotrebne financijske izazove. Također, u poslovnim transakcijama, preporučuje se posebna opreznost kako biste izbjegli eventualne gubitke. Stvaranje strategije i promišljanje o financijskim potezima pomoći će vam da očuvate stabilnost i izbjegnete neugodna iznenađenja.

Rak 

Sredina ovog tjedna bit će poput dinamičnog putovanja s brojnim usponima i padovima. Osim toga, mogli biste se suočiti s izazovima povezanim sa zdravljem ili osjećati manjak vitalnosti. Važno je posvetiti pažnju svojem tijelu i mentalnom blagostanju kako biste lakše prevladali ove izazove. Unatoč tim izazovima, tjedan će vam također donijeti povoljne prilike za jačanje emotivnih veza. Očekujte da će se otvoriti prostor za ozbiljnije razgovore o budućnosti vaše veze. Ako razmišljate o prosidbi partnera ili o podizanju vaše veze na višu razinu, ovaj tjedan može biti povoljan trenutak za to. Iskoristite pozitivne vibracije kako biste izrazili svoje osjećaje i ojačali emocionalnu povezanost s voljenom osobom.

via GIPHY

Lav 

U danima pred vama je obilje poslovnih izazova, stoga će biti ključno obratiti posebnu pažnju na očuvanje povjerljivosti informacija. Vaš trud će se isplatiti jer ćete doživjeti procvat u karijeri i postići nove profesionalne ciljeve. Razdoblja intenzivnog rada otvaraju vrata novim mogućnostima i omogućavaju vam da istaknete svoje vještine i sposobnosti. Dok se poslovni uspjesi odvijaju, u osobnom životu vas očekuje romantična idila. Provest ćete kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, dodajući dodatni sjaj vašem ljubavnom životu. Emotivna povezanost s partnerom će cvjetati, a vaša veza će biti obogaćena dubljim razumijevanjem i ljubavlju. Neka ova harmonična ravnoteža između poslovnog i privatnog života čini ovo razdoblje posebnim i ispunjavajućim.

Djevica 

Ovog tjedna ćete imati snažnu podršku svoje obitelji i djece u ostvarivanju vaših ciljeva. Posebno se ističu petak i subota kao najbolji dani, obećavajući pozitivna iskustva i radosti. Očekujte porast prihoda koji će vam omogućiti uživanje u putovanjima s prijateljima, članovima obitelji ili vašim partnerom. Obitelj će biti ključna u podršci vašim težnjama, a vaši najbliži će biti važan oslonac. S novim financijskim priljevima moći ćete planirati putovanja i zajedničke aktivnosti koje će obogatiti vaše osobne odnose. Ipak, nesanica bi mogla predstavljati izazov, pa je važno obratiti pažnju na održavanje zdravog obrasca spavanja kako biste održali dobrostanje i vitalnost.

Vaga 

Sredinom tjedna, posebno u srijedu i četvrtak, suočit ćete se s izazovima jer će neprijatelji pokušati nadmašiti vaše napore. No, vaša odlučnost i snalažljivost bit će ključni u održavanju ravnoteže i prevladavanju tih izazova. Očekujte da će krajem tjedna donijeti uspjeh, a vaši prihodi će doživjeti porast, donoseći vam olakšanje i zadovoljstvo. Unatoč poslovnim postignućima, zdravstveni aspekti poput bolova u zglobovima ili problema s očima mogli bi predstavljati izazov. Važno je posvetiti pažnju svom tijelu i zdravlju kako biste se nosili s tim tegobama. Osim toga, moglo bi doći do emocionalnih izazova, s naznakama odvajanja od vašeg partnera. Važno je usredotočiti se na otvorenu komunikaciju i rješavanje eventualnih nesuglasica kako biste očuvali harmoniju u odnosu.

Škorpion 

U narednim danima imat ćete priliku završiti neke od neizvršenih zadataka, no istovremeno će se pojaviti i odgoda u obavljanju ključnih poslova sredinom tjedna. Iako će petak i subota donijeti povećanje troškova, ti dani bit će posvećeni provođenju vremena s obitelji i djecom, pružajući vam priliku za kvalitetno zajedničko iskustvo. No, važno je napomenuti da će ovaj tjedan biti obilježen zanemarivanjem vaše ljubavne veze. U žurbi i prioritetima poslovnog svijeta, odnos s partnerom može ispaštati. Preporučuje se posvetiti posebnu pažnju održavanju ravnoteže između profesionalnog i privatnog života kako biste očuvali važne emocionalne veze u svom životu.

Strijelac 

Nadolazeći tjedan donijet će dinamičnu mješavinu uspona i padova u vašem profesionalnom i privatnom životu. U idućim danima, mogli biste osjećati neku dozu lijenosti i sklonost odugovlačenju kada je riječ o poslovnim zadacima. Stoga, mudro je dvaput razmisliti prije donošenja bilo kakve poslovne odluke kako biste izbjegli eventualne komplikacije. Unatoč izazovima u poslovnom području, tjedan će vam pružiti priliku za sretne trenutke sa svojom obitelji. Važno je cijeniti te trenutke radosti i povezanosti s najbližima kako biste održali ravnotežu između profesionalnog i osobnog života. Ovaj period nudi prostor za refleksiju i opuštanje s obitelji kako biste ponovno stekli energiju za izazove koje može donijeti tjedan.

Jarac 

U predstojećem tjednu možete očekivati sreću jer će vam se ukazati prilike za povećanje prihoda, dok će romantika oživjeti vaš ljubavni život. Unatoč tom pozitivnom razvoju, vrijedno je napomenuti da će vaši neprijatelji zadržati svoju aktivnost, no njihovi pokušaji neće imati štetan utjecaj na vas. Spremite se za sretne trenutke u ljubavi, ali također budite svjesni moguće nelagode u ušima koja bi se mogla pojaviti. Ovo fizičko neugodno iskustvo može zahtijevati dodatnu pažnju i brigu. Bez obzira na to, ukupno gledano, nadolazeći tjedan obećava kombinaciju radosti, financijskog uspjeha i emotivne povezanosti.

Vodenjak

Nadolazeće razdoblje donosi vam pozitivne promjene jer će vam se izvori prihoda povećati, a stižu i dobre vijesti iz poslovnog svijeta. Očekujte sklopljenje novih poslovnih aranžmana, a postoji i značajna mogućnost da ćete razmotriti promjenu radnog mjesta u narednim danima. Što se tiče bračnog života, predviđa se harmonično razdoblje u kojem ćete uživati u bliskosti i sreći s partnerom. Ova pozitivna dinamika u oba područja života obećava ispunjenje i zadovoljstvo u profesionalnom i osobnom aspektu vašeg života.

Ribe 

Astrološki položaji zvijezda tijekom nadolazećeg razdoblja podržat će vas i otvoriti put prema postizanju novih ciljeva u životu. Međutim, unatoč tim pozitivnim aspektima, ljubavni segment vašeg života mogao bi biti izazovan, jer partner neće podržati vaše stavove. Važno je biti svjestan te dinamike i potruditi se pronaći rješenja za eventualne nesuglasice kako biste očuvali ravnotežu u vezi. Dodatno, bilo kakvi problemi vezani uz želudac zahtijevaju posebnu pažnju. Ukoliko primijetite bilo kakve nelagode ili simptome, preporuča se odmah potražiti savjet od stručnjaka i ne zanemarivati zdravstvene signale. Očuvanje tjelesnog zdravlja bit će ključno kako biste mogli ostvariti svoje ciljeve i izazove u drugim područjima života.

TRENDING

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote
1

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?
2

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva
3

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija
4

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 
5

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta
6

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!
7

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove
8

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

NE PROPUSTITE

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

elle horoskop

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

elle horoskop

Ovim horoskopskim znakovima su slava i uspjeh - suđeni!

Ovim horoskopskim znakovima su slava i uspjeh - suđeni!

Zvijezde

Tjedni horoskop: Rak mora pripraziti na financije, a Vodenjaka očekuju promjene u ljubavi

Tjedni horoskop: Rak mora pripraziti na financije, a Vodenjaka očekuju promjene u ljubavi

18.02.-24.02.

Dnevni horoskop: Današnji Mjesec u Blizancima potiče komunikaciju i donosi dobru energiju

Dnevni horoskop: Današnji Mjesec u Blizancima potiče komunikaciju i donosi dobru energiju

Novi dan

Dnevni horoskop za vatrene znakove: Promjene u životu Ovna, Lava i Strijelca?

Dnevni horoskop za vatrene znakove: Promjene u životu Ovna, Lava i Strijelca?

Novi dan

Možemo li im vjerovati? Muškarci ovih horoskopskih znakova skrivaju svoje pravo 'ja'

Možemo li im vjerovati? Muškarci ovih horoskopskih znakova skrivaju svoje pravo 'ja'

oprezno s njima

Dnevni horoskop za zemljane znakove: Na što trebaju pripaziti Bik, Djevica i Jarac

Dnevni horoskop za zemljane znakove: Na što trebaju pripaziti Bik, Djevica i Jarac

Novi dan

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina