POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

NOVI TJEDAN

Tjedni horoskop 28.02.- 03.02.: Rak mora pripaziti na financije, a Ovanu se smiješi poslovna prilika

Ena Klarić

horoskop ellehr tjedni horoskop elle horoskop astrologija
Tjedni horoskop 28.02.- 03.02.: Rak mora pripaziti na financije, a Ovanu se smiješi poslovna prilika

Harmonija duha i tijela, promjene na poslu i na ljubavnom planu samo su neki od izazova koji nas očekuju ovaj tjedan. A što tebi zvijezde poručuju, saznaj u ovotjednom horoskopu! 


Ovan 

Kao prvi znak zodijaka, vaša dinamična priroda zauzima središnje mjesto u nebeskoj drami koja se odvija iznad nas. Pripremite se za uzbudljivu vožnju po pitanju ljubavi, zdravlja, karijere i financija. Ovog tjedna kozmos vas obasipa strašću i intenzitetom u stvarima srca. Ako ste u vezi, očekujte da će frcati iskre dok vi i vaš partner prolazite kroz razdoblje pojačane emocionalne povezanosti. Slobodni Ovnovi mogli bi biti magnetski privučeni nekom novom osobom, stoga držite svoje srce otvorenim za uzbudljive mogućnosti. Komunikacija je ključna; izrazite svoje želje i aktivno osluškujte partnerove potrebe za skladnim ljubavnim životom.

Energije su ovog tjedna povoljne za Ovna na zdravstvenom planu. Vaša prirodna vitalnost dobiva poticaj, osnažujući vas da se uhvatite u koštac s fitness ciljevima s novom snagom. U profesionalnoj areni vaša asertivnost i vještine vođenja dolaze do izražaja. Iskoristite prilike da preuzmete odgovornost i pokažete svoje inovativne ideje. Kolege i nadređeni cijenit će vaš proaktivan pristup, potencijalno otvarajući vrata novim projektima ili odgovornostima. Ostanite usredotočeni na svoje ciljeve i uspjeh će nesumnjivo uslijediti. Vaša upornost je vaša najveća vrijednost.

Bik

Kao pouzdan i prizemljen znak zodijaka, pronaći ćete stabilnost u kozmičkom plesu. Zaronimo u kozmičke struje koje će oblikovati vaš sljedeći tjedan. Ovog tjedna kozmos vas poziva da produbite svoje emotivne veze. Bilo da ste u vezi ili slobodni, otvorite svoje srce ranjivosti. Podijelite svoje pravo ja i dopustite drugima da učine isto. Komunikacija je ključ razumijevanja i jačanja veza. Ako ste slobodni, nemojte se iznenaditi ako značajna veza procvjeta kad se najmanje nadate. Obratite dodatnu pozornost na svoju dobrobit ovog tjedna. Zvijezde vam savjetuju da se usredotočite i na fizičko i na psihičko zdravlje.

Uključite uravnoteženu prehranu i redovitu tjelovježbu u svoju rutinu. Razmislite o istraživanju praksi svjesnosti, kao što je meditacija za smirivanje uma. Ovaj holistički pristup pomoći će vam da održite energiju i vitalnost potrebnu za suočavanje s izazovima koji su pred vama. U profesionalnom području, vaša nepokolebljiva odlučnost bit će vaša najveća prednost. Ovaj vas tjedan potiče da postavite jasne ciljeve i slijedite ih s predanošću. Kolege i nadređeni primijetit će vašu marljivost, što vam potencijalno otvara nove mogućnosti napredovanja. Ostanite usredotočeni na svoje dugoročne ciljeve i uspjeh će vam biti nadohvat ruke. Kozmos vas potiče da izađete iz svoje zone komfora i pozdravite nova iskustva. Bilo da se radi o vašem osobnom ili profesionalnom životu, budite otvoreni za inovacije i prilagodljivost.

Blizanci 

Pozdrav, zanosni Blizanci! Dok se zvijezde slažu za još jedan uzbudljiv tjedan, svemir vas poziva da prigrlite prilike i izazove. Ovog tjedna neka vaša dualna priroda zablista dok se krećete carstvom ljubavi, zdravlja, karijere i financija. Pripremite se za kozmički ples koji obećava uzbuđenje i rast! Nebeske energije ovog tjedna favoriziraju duboke veze. Bilo da ste u vezi ili plovite vodama nove romanse, otvoreno izrazite svoje emocije. Vaš urođeni šarm i komunikacijske vještine potaknut će dublje razumijevanje s vašim partnerom. Samci, budite otvorenog srca, jer neočekivani susreti mogu dovesti do intrigantnih veza.

Dopustite ljubavi da se prirodno razvije. Blizanci, vaši profesionalni napori zauzimaju središnje mjesto ovog tjedna. Komunikacija je vaša ključna prednost, stoga s povjerenjem artikulirajte svoje ideje. Zajednički napori dovest će do uspjeha, jer vam vaša prilagodljiva priroda omogućuje da napredujete u timskim okruženjima. Prihvatite inovacije i budite otvoreni za nove strategije. Svemir vas potiče da poduzmete proračunate rizike u svojoj karijeri, što dovodi do priznanja. Vjerujte svojim instinktima i naći ćete se na putu profesionalnog ispunjenja. Prihvatite snagu pozitivnih afirmacija, Blizanci. Svemir reagira na vaše misli i riječi, stoga im ulijte optimizam i svrhu. Vaše će afirmacije djelovati kao kozmički magneti, privlačeći energiju potrebnu za očitovanje vaših želja.

Rak 

Kako se nebeske energije usklađuju, vaša intuitivna priroda ovog tjedna zauzima središnje mjesto. Ovog tjedna kozmos vas poziva da produbite emocionalne veze. Ako ste u vezi, dajte prednost otvorenoj komunikaciji i ranjivosti. Podijelite svoje snove, strahove i želje sa svojim partnerom, potičući jaču vezu. Slobodni Rakovi mogu pronaći iskru na neočekivanim mjestima. Ostanite otvoreni za nove veze i dopustite da vas svemir iznenadi romantičnim mogućnostima. Veza uma i tijela igra ključnu ulogu u vašem cjelokupnom zdravlju. Obratite pozornost na svoje emocionalno blagostanje, jer skladan um doprinosi zdravijem tijelu. Vaša sposobnost razumijevanja tuđih emocija poboljšava timski rad i suradnju.

Vjerujte svojim instinktima kada donosite odluke na poslu. Kozmos podržava vaše napore, a promišljen pristup izazovima dovest će do uspjeha. Ne bježite od izražavanja svojih kreativnih ideja; oni mogu biti ključ za otključavanje novih prilika. Financijska pitanja dolaze u fokus ovog tjedna. Pravo je vrijeme da pregledate svoj proračun i procijenite svoje dugoročne financijske ciljeve. Razmislite o traženju savjeta od pouzdanih financijskih stručnjaka kako biste donosili informirane odluke. Ovotjedni savjet za vas je da bezuvjetno vjerujete svojoj intuiciji. Vaši osjećaji vaš su unutarnji kompas koji vas vodi kroz život. Bilo da se radi o ljubavi, odlukama o karijeri ili financijskim izborima, oslonite se na svoje instinkte. 

Lav 

Kao veličanstveni Lav zodijaka, vaša energija i entuzijazam su bezgranični. Što se tiče emocija, ovaj vas tjedan potiče da otvoreno izrazite svoje strasti. Komunikacija je ključ za razumijevanje potreba vašeg partnera, a razgovor može produbiti vašu emocionalnu vezu. Slobodni Lavovi, prihvatite nove društvene prilike - netko poseban vas može čekati na neočekivanim mjestima. Imajte otvoreno srce i budite spremni dopustiti da se ljubav odvija prirodno. Ne zaboravite uravnotežiti svoj naporan raspored s trenucima brige o sebi. Bilo da se radi o brzoj šetnji, jogi ili jednostavnom uživanju u hranjivom obroku, dajte prednost aktivnostima koje pomlađuju vaš um i tijelo. Obratite pozornost na razinu svoje energije i nemojte se ustručavati potražiti podršku ako je potrebna.

Na poslu vas svemir potiče da poduzmete hrabre korake prema svojim ciljevima. Vaše prirodne kvalitete vodstva jasno blistaju, a kolege prepoznaju vaše sposobnosti. Prihvatite izazove s povjerenjem i ne bježite od pokazivanja svojih jedinstvenih vještina. Ako ste razmišljali o promjeni karijere ili novom projektu, ovo je pravo vrijeme da se odvažite. Vrijeme je da preispitate svoj budžet i ulaganja. Potražite prilike za povećanje prihoda ili racionalizaciju troškova. Odvojite trenutak svaki dan da razmislite o pozitivnim aspektima svog života. Zahvalnost ima nevjerojatnu sposobnost da promijeni vašu perspektivu, privuče pozitivnu energiju i poboljša vaše cjelokupno blagostanje. Bilo da se radi o priznavanju vaših postignuća ili izražavanju zahvalnosti onima oko vas, ova jednostavna praksa može biti katalizator radosti i obilja.

Djevica 

Draga Djevice, ovaj tjedan obećava rast, povezanost i uspjeh. Prihvatite energiju oko sebe, ostanite vjerni svojim principima i vjerujte svojim sposobnostima. Vaša pedantna priroda i predanost vaše su najveće vrijednosti. Kako dani budu prolazili, tako će vaš ljubavni život zauzeti središnje mjesto. Poravnanje Venere u vašoj kući odnosa signalizira razdoblje duboke povezanosti i razumijevanja s vašim partnerom. Otvorena komunikacija bit će ključ za rješavanje svih dugotrajnih problema. Slobodne Djevice mogle bi biti privučene nekim s kim dijele intelektualnu i emocionalnu kompatibilnost. Držite svoje srce otvorenim i dopustite da vas slučajnost vodi prema smislenim vezama.

U području karijere, Djevice, vaša pozornost posvećena detaljima i analitičke vještine bit će visoko cijenjeni. Mogu se pojaviti prilike za profesionalni razvoj, stoga budite spremni pokazati svoje talente. Kolege i nadređeni će cijeniti vašu predanost i preciznost. Ostanite organizirani i usredotočeni na svoje ciljeve; uspjeh je nadohvat ruke. Ako razmišljate o novim pothvatima, pažljivo odvagnite prednosti i nedostatke prije nego što preuzmete bilo kakve obveze. Dobro je vrijeme da pregledate svoj proračun, preispitate svoje navike trošenja i razmislite o dugoročnim financijskim ciljevima. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi, pa je mudro imati plan za nepredviđene situacije. 

Vaga 

Ovaj tjedan, Vage, kozmos vas obasipa romantičnim vibracijama. Venera, vaš vladajući planet, baca svoj nježni sjaj na vaš ljubavni život, potičući dublje veze. Bilo da ste u ozbiljnoj vezi ili istražujete nove mogućnosti, komunikacija je ključna. Otvoreno podijelite svoje misli i osjećaje. Kod slobodnih Vaga mogle bi neočekivano frcati iskre – držite svoje srce otvorenim za ugodna iznenađenja. Kako se planeti usklađuju, vaše zdravlje dobiva nebeski poticaj. Prihvatite uravnoteženu prehranu, bavite se vježbama pomlađivanja i dopustite si trenutke mira. Sklad duha i tijela je bitan, stoga razmislite o aktivnostima poput joge ili meditacije kako biste održali tu kozmičku ravnotežu. 

Na poslovnom planu kozmičke energije vas potiču da stanete u središte pažnje. Vaše diplomatske vještine blistaju, pomažući vam da fino upravljate izazovnim situacijama. Ne bježite od izražavanja svojih ideja; vaša jedinstvena perspektiva mogla bi biti dio koji nedostaje u slagalici. Ovotjedni kozmički savjet, Vage, je pronaći ljepotu u jednostavnosti. Usred užurbanosti, odvojite trenutak da cijenite male radosti u životu. Bilo da se radi o mirnoj šalici čaja, šetnji prirodom ili iskrenom razgovoru, ovi jednostavni užici mogu vam napuniti kozmičke baterije. Zapamtite, ravnoteža je vaša jača strana, stoga prihvatite eleganciju jednostavnosti.

Škorpion 

Što se tiče ljubavi, Škorpioni, ovaj tjedan donosi emocionalni tobogan. Vaša intuicija je pojačana, što vam omogućuje da se povežete sa svojim partnerom na dubljoj razini. Slobodne Škorpione može privući netko tko im je intrigantan. Međutim, budite oprezni kako ne biste dopustili da vam nesigurnosti iz prošlosti pomute rasuđivanje. Vjerujte svojim instinktima, komunicirajte otvoreno i dopustite transformativnoj energiji ljubavi da procvjeta. Dok se kozmičke plime mijenjaju, Škorpioni, obratite dodatnu pozornost na svoju dobrobit. Tjelesno zdravlje je isprepleteno s emocionalnom i mentalnom ravnotežom. Uravnotežen pristup zdravlju osnažit će vas da se s izazovima suočite s otpornošću i snagom.

Težnje oko karijere zauzimaju središnje mjesto, dok vas svemir potiče da slijedite svoje profesionalne ambicije. Bilo da se radi o pokretanju novog projekta ili traženju priznanja za vaš naporan rad, iskoristite prilike koje vam se ukažu. Surađujte s kolegama, pokažite svoje jedinstvene vještine i nemojte se bojati stati u središte pozornosti. Zvijezde su ovog tjedna naklonjene hrabrim potezima na profesionalnom planu. Pažljivo pogledajte svoj proračun i rashode. Dok vaša karijera možda napreduje, ključno je osigurati da su vaši financijski temelji čvrsti. Ovaj tjedan dopustite si da se otvorite i podijelite svoje osjećaje s onima koji su vam bliski. Ranjivost je snaga, a ne slabost. Bilo u ljubavi, karijeri ili osobnom rastu, autentične veze će se produbiti, a nove prilike pojavit će se kada prigrlite sebe.

Strijelac 

Dok plovite kroz tjedan koji je pred vama, Strijelče, zapamtite da je život avantura, a svako iskustvo prilika za rast. Prihvatite spontanost ljubavi, dajte prednost svojoj dobrobiti, pristupite izazovima u karijeri s entuzijazmom, mudro upravljajte svojim financijama i održavajte pozitivan način razmišljanja. Ovog tjedna vaš ljubavni život zauzima središnje mjesto. Kozmičke energije se usklađuju kako bi unijele strast i uzbuđenje u vaše odnose. Ako ste u predanom partnerstvu, očekujte val romantične energije.

Začinite stvari planiranjem spontanog spoja ili izražavanjem svojih osjećaja na kreativan način. Ako ste slobodni, budite otvoreni za neočekivane susrete koji bi mogli dovesti do veze. U profesionalnom području, Strijelci, mogli biste se naći pred novim prilikama i izazovima. Prihvatite ih otvorenog uma. Vaš prirodni optimizam i entuzijazam dobro će vam poslužiti u savladavanju svih prepreka povezanih s poslom. Pažljivo proučite svoj proračun i navike trošenja. Ako postoje područja u kojima možete smanjiti ili uštedjeti, sada je vrijeme da to učinite. Vaš način razmišljanja može utjecati na ishod raznih situacija, stoga izazovima pristupajte s optimizmom. Usredotočite se na rješenja, a ne na probleme, i vidjet ćete da vaša energija privlači pozitivna iskustva.

Jarac 

Kozmos vas potiče da produbite svoje veze. Bilo da ste u vezi ili istražujete nove romantične mogućnosti, emocionalna intimnost zauzima središte pozornosti. Budite otvoreni o svojim osjećajima i željama. Slobodni Jarci mogu uspostaviti iznenađujuću vezu s nekim tko dijeli njihove dugoročne ciljeve i vrijednosti. Vaše fizičko stanje zahtijeva pažnju ovog tjedna. Stres je možda nedavno uzeo danak vašem zdravlju, stoga je ključno usredotočiti se na brigu o sebi. Bavite se aktivnostima koje vam donose radost i opuštanje. Jarci, vaš profesionalni život je u usponu ovaj tjedan.

Naporan rad i predanost počinju se isplaćivati. Očekujte priznanje nadređenih ili kolega.Procijenite svoj proračun i navike trošenja. Razmotrite dugoročne financijske ciljeve i napravite potrebne prilagodbe. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi, pa je mudro imati financijsku sigurnosnu mrežu. Savjet za vas je da prihvatite promjene s povjerenjem. Svemir vas vodi prema rastu i evoluciji. Bilo da se radi o vašoj karijeri, odnosima ili osobnom razvoju, budite otvoreni za nove prilike i iskustva. Vjerujte u svoje sposobnosti i prilagodljivost. Zapamtite, promjena je jedina konstanta, a njezinim prihvaćanjem otvarate vrata svjetlijoj i ispunjenijoj budućnosti.

Vodenjak 

Ovog tjedna, Vodenjaci, vaše romantične vibracije su na vrhuncu. Kozmos vas poziva da otvorite svoje srce novim mogućnostima. Ako ste u vezi, usredotočite se na produbljivanje vaše veze kroz smislene razgovore. Slobodni Vodenjaci mogli bi pronaći neočekivane iskre s nekim tko dijeli njihov nekonvencionalan pogled na život. Prihvatite jedinstvenost ljubavi i bit ćete ugodno iznenađeni. Vaše blagostanje ovog tjedna zauzima središnje mjesto. Planeti vas potiču da date prednost brizi o sebi i uspostavite ravnotežu između svog fizičkog i mentalnog zdravlja.

Vodenjaci, vaš će inovativni duh zablistati u profesionalnom području. Prihvatite svoju kreativnost i razmišljajte izvan okvira kako biste se uhvatili u koštac s izazovima na poslu. Zajednički napori bit će posebno plodonosni, stoga nemojte oklijevati podijeliti svoje ideje s kolegama.  Financijska pitanja ovog su tjedna pod pozitivnim kozmičkim utjecajem. Vodenjaci bi se mogli naći pred unosnim prilikama ili neočekivanim financijskim dobicima. Međutim, budite oprezni i donosite informirane odluke umjesto da žurite s velikim ulaganjima. Usredotočite se na izgradnju čvrstih temelja za dugoročnu financijsku stabilnost.

Ribe 

Ovog tjedna, Ribe, zvijezde bacaju romantičan sjaj na vaš ljubavni život. Bili samci ili u paru, kozmos vas potiče da zaronite duboko u vode emocionalne povezanosti. Otvorite svoje srce i izrazite svoje osjećaje autentično. Venera, planet ljubavi, pogoduje novim počecima, što ga čini izvrsnim vremenom za samce da istraže nove romantične puteve. Za one koji su već u posvećenim vezama, prigrlite ranjivost i produbite veze intimnosti. U profesionalnom području, Ribe, vaša kreativnost teče, a inovacija je ključna. Prihvatite svoju maštovitu stranu i razmislite o nekonvencionalnim pristupima rješavanju problema.

Vjerujte svojim instinktima kada donosite odluke i nemojte se bojati plivati ​​protiv struje ako to vodi do ispunjenijeg i uspješnijeg ishoda. Suradnja s istomišljenicima može donijeti neočekivane prilike. Financijske vode mogu se isprva činiti turbulentnima, ali struje će se smiriti kako tjedan bude odmicao. Vodite računa o svojoj potrošnji i donosite praktične odluke kako biste osigurali svoju financijsku stabilnost. Ovotjedni savjet, drage Ribe, je vjerovati svom unutarnjem kompasu. Vaša je intuicija moćan vodič, a kada slušate njezin šapat, usklađujete se s kozmičkom energijom koja vas okružuje. Bilo da se suočavate s odlukama u ljubavi, zdravlju, karijeri ili financijama, dopustite svojim instinktima da vas vode. Prihvatite fluidnost svoje prirode i zapamtite da je vaša osjetljivost snaga, a ne slabost.

TRENDING

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva
1

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta
2

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!
3

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija
4

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove
5

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?
6

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote
7

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 
8

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

NE PROPUSTITE

Testiraj svoj IQ: pronađi svjetiljku na slici!

Testiraj svoj IQ: pronađi svjetiljku na slici!

elle kviz

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

Dnevni horoskop: Djevica prekida stare odnose, Rak ostvaruje svoje ciljeve

elle horoskop

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

Dnevni horoskop: Bik je potaknut na otvorenu komunikaciju, a Ovna vesele male stvari

elle horoskop

Ovim horoskopskim znakovima su slava i uspjeh - suđeni!

Ovim horoskopskim znakovima su slava i uspjeh - suđeni!

Zvijezde

Prepoznajete li stvarnu osobu među kipovima?

Prepoznajete li stvarnu osobu među kipovima?

Tjedni horoskop: Rak mora pripraziti na financije, a Vodenjaka očekuju promjene u ljubavi

Tjedni horoskop: Rak mora pripraziti na financije, a Vodenjaka očekuju promjene u ljubavi

18.02.-24.02.

Dnevni horoskop: Današnji Mjesec u Blizancima potiče komunikaciju i donosi dobru energiju

Dnevni horoskop: Današnji Mjesec u Blizancima potiče komunikaciju i donosi dobru energiju

Novi dan

Testiraj svoju moć zapažanja i pokušaj na slici pronaći životinju u 6 sekundi!

Testiraj svoju moć zapažanja i pokušaj na slici pronaći životinju u 6 sekundi!

Elle kviz

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina