Profesionalni stručnjak za prehrambene proizvode podijelio je tri jela koja osobno izbjegava naručivati u restoranima. Također, otkrio je na što treba posebno pripaziti.
Iako određena jela mogu izgledati primamljivo na jelovniku, oni koji žele izbjeći razočarenje trebaju pažljivo razmisliti o svom odabiru. Tri jela koja je preporučljivo izbjegavati u restoranu Marcus Arcabascio, prehrambeni stručnjak i osnivač Menu-Pricea, podijelio je svoje savjete na što treba obratiti pozornost. Stoga, ovo su jela koja je bolje pripremati kod kuće - a u restoranu odabrati nešto drugo!
Iako je ovo široko popularno jelo i osnova mnogih jela, piletina se brže kvari u usporedbi s drugim vrstama mesa. Ako se ne pripremi pravilno, može uzrokovati trovanje salmonelom. Osim toga, zbog neiskusnih kuhara, piletina često bude suha, prekuhana ili nedovoljno začinjena.
Ovaj mnogima omiljeni desert je mali, mekani kolačić, ali budući da dugo zadržava svježinu, često se unaprijed priprema te na konzumaciju čeka danima. Također postoji mogućnost da se ne priprema izravno u restoranu, već se dostavlja izvan lokala.
Restorani često nude unaprijed pripremljene makarone sa sirom koji su često napravljeni od jeftinijih, lošije kvalitetnih sireva. Ove se obroke preporučuje pripremati kod kuće umjesto da ih naručujete u restoranu.
Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!