Ukusna hrana, odlični koncerti i nezaobilazna zabava. Baš Naš Tasty Affair povezao je sve to!
Baš Naš Tasty Affair spreman je osvojiti i najzahtjevnija nepca i stvoriti nezaboravna iskustva! Tijekom 18 dana trajanja festivala, posjetitelji će imati priliku istražiti raznolikost kuhinja iz raznih dijelova svijeta i na jednom mjestu probati ukusne, pomno izabrane delicije.
Osim bogate gastro ponude, Zagrepčane i ostale posjetitelje očekuje i odličan glazbeni program uz brojne DJ nastupe, partyje i koncerte. Na otvorenju, 31. kolovoza, publiku će zabavljati Cubismo, a u idućim danima na pozornicu će doći i Psihomodo pop te Elemental.
Sve one koji vole uživati u širokoj paleti okusa na Bundeku očekuju raznovrsni meksički specijaliteti za koje chef Mario Mandarić jamči jedinstveno i uzbudljivo iskustvo, za svačije nepce. Chef Damir Tomljanović, s bogatim iskustvom u pripremi jela s roštilja, pažljivo je osmislio raznoliku ponudu burgera koja će posjetiteljima omogućiti da izaberu onaj koji im najbolje odgovara.
Jedinstveni koncept, chefa Melkiora Bašića, pripreme tjestenine u kolutu Grana Padano sira donosi bogatstvo okusa i aromu sira sa svakim zalogajem. Posjetitelji mogu birati između klasične varijante bez dodataka, ali i isprobati različite verzije tjestenine uz dodatak hrskave slanine, kozica ili ukusnog pesta od pistacija, butternut tikve ili cikle i tartufa. Poznati stručnjak za azijsku kuhinju, chef Vid Nikolić, na Baš Naš donosi uzbudljiv koncept hrane koji će privući ljubitelje autentičnih okusa.
Posebna slastica kojoj se sigurno mnogi vesele je Mochi sladoled. Tradicionalni japanski desert, mekani rižini kolačići, omotan je oko malih kuglica sladoleda, stvarajući jedinstveni doživljaj i odličnu kombinaciju tekstura i okusa. Riječ je o ručno rađenoj slastici koja je već osvojila Instagram i za koju brojni food blogeri razmjenjuju recepte i savjete izrade, a posebno je popularna u ovim vrućim ljetnim danima.
Opuštena i ugodna atmosfera, uz različite kombinacije hrane i pića, temelj su svakog dobrog druženja. Time se vodio i chef Stjepan Vukadin kada je osmislio posebnu ponudu različitih vrsta sendviča koji će pružiti raznolikost okusa sa svakim novim zalogajem.
Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala!
Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!