Ova dva jadranska otoka dobila su nove omiljene gourmet lokacije, a radi se o 7 Seas Restaurant & Baru u Njivicama i na Korčuli, mjestima inovativne visoke gastronomije za koje je zadužen renomirani executive chef Matija Bogdan.
7 Seas koncept svim ljubiteljima dobre hrane pruža impresivno gourmet iskustvo, uz pažljivo osmišljen jelovnik temeljen na vrhunskim lokalnim namirnicama, koji potpisuje chef Matija Bogdan. Na meniju se tako mogu naći sjajni specijaliteti kao što su jadranske kozice te consomé od rajčice i pistacija, sporo pečena otočka janjetina sa „Saint Maure” sirom, krumpirom i suhim začinskim biljem te namelaka od ružmarina s karameliziranim bademom i limetom. Uz vrhunske delicije, svi gosti restorana mogu uživati i u pomno biranim visokokvalitetnim vinima.
„Koncept visoke gastronomije 7 Seas inspiriran je raznovrsnošću namirnica, ali i destinacijama na Jadranu. Svima koji dođu u restoran pružamo pravo enogastronomsko putovanje koje kreće vrhunskim jelima napravljenima s najkvalitetnijim namirnicama, nastavlja se ponajboljim hrvatskim vinima, a zaokruženo je besprijekornom uslugom, jedinstvenim ambijentom te pogledom koji ostavlja bez daha”, poručuje chef Matija Bogdan.
Pri kreiranju jela koriste se prepoznatljivi lokalni sastojci i kvalitetne namirnice uz vrhunsku razinu usluge te sofisticirane kulinarske tehnike Aminess gourmet tima. Broj sedam u nazivu označava širinu, raznolikost i raznovrsnost ponude, dok pojam „seas“ simbolizira destinacije, prostranstvo i izazov putovanja kroz gourmet ponudu ovih restorana.
„Oba restorana s konceptom visoke gastronomije 7 Seas imaju svoj jedinstveni identitet, isto kao što je svaka lokacija sama po sebi posebna. Svi ljubitelji dobre hrane dobrodošli su u Njivice i na Korčulu”, zaključuje chef.
Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!